diumenge, 17 de juliol del 2016

Ràdio Sabadell, una emissora cada vegada menys culta elimina els programes "Esperit de Festa" i "Sardanes RS".

En aquesta setmana que avui acaba ens hem assabentat d'una notícia que ens ha trasbalsat, els programes de Ràdio Sabadell "Esperit de Festa" i "Sardanes a Ràdio Sabadell" desapareixen de la graella la propera temporada, els motius, purament econòmics.

El programa Esperit de Festa, va començar el seu camí fa ja 12 temporades de la mà del Lluís Subirana i Jordi Saura, un programa que no era només un programa de sardanes, sinó que, abastava tot l'àmbit de la cultura popular catalana. 

En poc temps, l'Esperit es va convertir en un programa de referència dins el món de la cultura popular, lamentablement, tant l'Esperit de Festa com Sardanes RS. desapareixen, un cop més, els responsables dels mitjans de comunicació i els nostres polítics han demostrat el seu desinterès per una cosa tan important, allò que ens identifica com a poble, com va dir Raimon "Qui perd els orígens perd identitat" i avui em dona la sensació que  els estem perdent i que no fem prou per evitar-ho. 

Els dansaires de la Colla Sardanista Sabadell donem tot el nostre suport al Jordi Saura, director i locutor dels programes "Esperit de Festa" i "Sardanes a Ràdio Sabadell"



Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada