diumenge, 29 de maig del 2016

La Colla Arraona visita Arenys de Munt

Als Estats Units hi ha un Club denominat "The Destruction Company" on els seus membres paguen per destrossar objectes, no és que els seus associats siguin necessàriament violents, és simplement una teràpia de relaxació.

Per 2000$ us podeu relaxar
trencant un piano, i no cal saber música
-Heu tingut un mal dia a l'oficina? -els gossos del veí no deixen de bordar en tota la nit? -El vostre equip favorit ha perdut estrepitosament? -o el que és pitjor, no heu guanyat un concurs de colles sardanistes quan ho teníeu tot de cara? -doncs aquí teniu la solució, per 800$ podeu destrossar un televisor de plasma, si amb la tele no teniu prou, aquí teniu una oferta que no la podeu deixar escapar, podeu esmicolar un gerro xinès per 1000$ i 1800$ per la parella, que el vostre mal sembla no tenir remei, que la teva aflicció és màxima al no obtenir un bon resultat a Berga? doncs per 2000 miserables dòlars podeu trencar un piano de mitja cua.
La Puntaire d'Arenys de Munt

I que ningú es preocupi per les eines, El Club posarà a la vostra disposició les que més s'adaptin a la vostra manera de fer: Bats de beisbol, pals de golf, serres mecàniques i martells de totes les mides i colors.

Com comprendreu, ni això són els Estats Units ni un servidor té tants diners com per llançar-los a les escombraries, però com teràpia podria valer, jo per si de cas ho faré només en la meva imaginació.

Un cop ja més relaxat, que millor per acabar amb èxit la teràpia, que anar de concurs amb la colla Arraona, doncs això farem els de la Taca Verda, el proper dissabte ens anem cap a Arenys de Munt, sense més pretensions que la de gaudir d'un bon concurs de colles sardanistes, només amb l'obligació de passar-s'ho el millor possible.

L'última participació de la
Sabadell a Arenys va ser el 2013
El concurs d’Arenys ens vindrà molt bé per recarregar les piles, per que la relaxació s'acabarà al dia següent, i és que la ballada de diumenge a la tarda que es celebra a la plaça Del Gas de la nostra ciutat, aquesta audició, servirà per preparar la segona jornada del campionat de Catalunya que tindrà lloc a Palamós el proper 11 de juny, on la Colla Sabadell es juga el passi directe a la fase Final A, un bon resultat al Baix Empordà serviria per evitar una enutjosa fase de repesca.

-Centra't en el viatge, no en la destinació. L'alegria es troba no en acabar una activitat sinó en fer-la.-Greg Anderson.

La teràpia de relaxació, ui!, perdó, el concurs d'Arenys de Munt es celebrarà dissabte dia 4 de juny a les deu de la nit, a la plaça de l'Església, la música anirà a càrrec de la Cobla Vila d'Olesa


Manuel Muñoz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada