dilluns, 26 d’octubre del 2015

Una gran Arraona guanya el Concurs de Banyoles en la Categoria de Veterans Lliures

La Montse Trilles i el Jordi Oliveres
amb la Núria Escudé
Feia molt de temps que els de la Taca Verda no anaven de concurs amb una total tranquil·litat, sense la tensió que dóna l'obligació d'aconseguir un bon resultat, i què carai, això de tant en tant s'agraeix.

Realment Banyoles va estar el concurs que de veritat necessitàvem  els dansaires de la Taca, i amb urgència,  per simplement,  gaudir d'un dia de sardanes on la competició va passar a un segon pla, on l'única consigna era la de passar-s'ho bé, res més , tan senzill com això.

Els dansaires de la Taca van anar arribant a la plaça Major, lloc on s'havia de celebrar el concurs, amb temps de sobres, com que la relaxació era total, una gran majoria van aprofitar el temps per esmorzar com les persones, alguns portaven entrepans amb els embotits més potents que hi ha al mercat, altres es van decantar per els deliciosos suïssos amb croissants, per cert aquests últims i degut a la gran demanda es van esgotar, obligant als empleats de l'establiment restaurador a reposar ràpidament tota la brioixeria, més que res per evitar possibles avalots de dansaires famolencs.
L'Arraona s'acomiada de la temporada
amb una victòria de prestigi

Una vegada que els dansaires de l’Arraona van quedar satisfets, ja podia començar el concurs.
La primera tanda que va interpretar la Cobla Ciutat de Girona va correspondre a la sardana revessa, resolta correctament pel nostre equip revessaire, els quals últimament  porten una ratxa increïble, tant de bo hagués estat així tota la temporada.

Cartell de les Fires i Festes
de Sant Narcís de Girona
Pel que fa a les sardanes de lluïment, no es pot demanar més als nostres dansaires, que van aconseguir dos primers per unanimitat, aquest triomf  posa el colofó a una temporada marcada pels concursos en què l’Arraona ha hagut de ballar en solitari, ara bé, quan ha pogut competir contra altres colles, ha demostrat estar a l'alçada de les millors, dos exemples ben clars són les dues victòries de prestigi aconseguides, al Pla de la Catedral de Barcelona i aquest mateix concurs de Banyoles.

Aquest ha estat l'últim concurs de la Colla Arraona aquesta temporada, i que s'ha saldat amb un resultat excel·lent. Diumenge vinent  serà el torn de la Colla Sabadell, que viatjarà fins a Girona, on com cada any per les Fires i festes de Sant Narcís se celebra el Concurs de Colles Sardanistes que enguany arriba a la seva 75è edició, i que tindrà lloc a la Plaça del Lleó, a les 11 del matí, la música anirà a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona.




 Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada