diumenge, 12 de juliol del 2015

La Colla Arraona s'imposa a Vic en la Categoria de Veterans Lliures

La Plaça Major presentava un
magnífic aspecte de públic
Quant els components de la Colla Arraona van posar rumb a la Capital de la Comarca d'Osona, ja sabien que per fi, s'enfrontarien a altres colles, des del primer concurs de Granollers que no es produïa aquest fet, almenys amb tal quantitat d'anelles, per als dansaires de la Taca, va ser el punt de motivació necessari per ballar prou bé, com per esvair qualsevol dubte que tingués el jurat, a l’hora de donar el seu veredicte.

Aquest concurs ha estat  atípic, ja que no es comptava amb la presència de l'entrenador el JM. Martínez, potser va ser aquesta la causa del desgavell-anàrquic-festiu dels dansaires de la Taca, que es va produït a l'hora de l'escalfament, aclarida la posició dels dansaires a l'anella, el concurs ja podia començar.

Cobla Ciutat de Cornellà
Desprès d’aquesta introducció parlem una mica de com va anar el concurs. Uns dels encerts que han tingut els organitzadors del concurs, el Grup Sardanista Riallera, ha estat la de fer més petit el recinte de la plaça Major, amb la intenció que les colles més allunyades de la cobla poguessin sentir la música el més nítidament possible, això s'ha aconseguit notablement, però, tot i haver pres aquestes mesures, encara queden alguns llocs a la plaça, on les anelles tenen algunes dificultats per sentir a la cobla.

L'Arraona va quedar situada en una cantonada, no massa lluny de la cobla, però el rebombori del públic era tot un problema per seguir una sardana, que per la seva sonoritat calia estar molt atents, aquesta sardana era "Camí Ral" d'Enric Ortí, a la segona tanda, va tocar ballar "Santfeliuenca" de Manuel Saderra Puigferrer, aquesta en ser molt més coneguda, la qualitat del so va quedar ja en segon pla, aquesta vegada l'anella va millorar considerablement la seva actuació respecte a la primera, de fet donant un ràpid cop de ull a la resta de colles, quedava bastant clar que la colla guanyadora seria l'Arraona, com així va ser.

La primera part de la Temporada ja s'ha acabat per a la Arraona, i de la millor manera possible, ara és el torn de la Sabadell, que li tocarà viatjar el proper dissabte a Vilanova i la Geltrú, aquest concurs també serà l'últim del Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, on els de la Taca Verda acudiran amb els deures fets, ja que, un cop la UCS ha publicat la classificació general, ha deixat a la Sabadell com virtual campiona d'aquesta competició.

Colla Arraona
Tots els concursos del Territorial s'han saldat amb primers en totes les sardanes, el que tenen molt clar els de la Taca, es que no volen marxar de vacances,  sense rubricar amb dos primers aquest campionat.




El 46è concurs de Colles Sardanistes de Vilanova i la Geltrú, tindrà lloc a la Plaça d'Enric Cristòfol Ricart, a les 22:00h, la música anirà a càrrec de la Cobla Maricel

Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada