diumenge, 19 de juliol de 2015

Colla Sabadell Campiona del Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona

La Laura i el Vicenç
Ja fa uns dies, es va obrir un interessant debat en un Grup de Facebook anomenat “Carrusel Sardanista”, la discussió anava al voltant de si les colles sardanistes, que per qüestió del reglament del Campionat de Catalunya, ja coneixien per endavant les sardanes que s’han  d’interpretar en els diferents concursos, havien de ser 'interpretar per les colles des del principi tota la sardana.

Personatges del món de la sardana, donaven  la seva opinió, donant sòlids arguments a les seves tesis.
Com sempre sol succeir en aquests casos, tots tenien la seva part de raó, un cop va concloure aquest debat al facebook, aquest es va perllongar en el Grup de whatsapp de la Colla Sabadell, ràpidament van sorgir dues faccions clarament oposades, sobre si una colla veterana podia ser capaç de aguantar el tipus interpretant la sardana durant set tirades.

El Grup que estava a favor es van denominar (Sus-vais-a-enterar) i els que estaven en contra, es van dir (gallinacis-cocouaua).

Només hi havia una manera de saber si la Colla estava preparada físicament per emprendre una empresa d'aquesta magnitud, i com que el concurs de Vilanova estava a la volta de la cantonada els " Sus-vais-a-enterar " van proposar fer la prova allà mateix, l'oposició d’aquest projecte que van presentar els de "gallinacis-Cocouaua) va ser veritablement ferotge, però els de "Sus-vais-a-enterar "no es van quedar  curts defensant las seva proposta. Quan va arribar l'hora de la veritat, els "gallinacis-cocouaua" es van endur el gat a l'aigua (*)

Una victòria que en realitat no va deixar contents a ningú, ja que en el fons, tots tenien la curiositat, de saber si els de la Taca Verda serien capaços de sortir victoriosos d'aquest repte, i estem completament segurs que això passarà tard o d'hora.
Colla Sabadell

Però deixem de banda, els debats casolans dels dansaires de la Sabadell, aquest concurs era l'últim del Campionat Territorial, i en l'ànim de la Colla havia el propòsit d'aconseguir el Campionat perfecte, això vol dir, fer un primer a totes i cadascuna de les sardanes que els ha tocat ballar, a priori semblava que això es podria aconseguir sense forçar massa la màquina, però es comptava amb un handicap, que posaria a la Sabadell a prova també aquesta nit, fins a 18 dansaires es van presentar a Vilanova, això suposaria que d'una tanda a l'altra l'anella seria pràcticament nova, i amb posicions inèdites, una d'elles, la del Jordi Oliveres que estrenava amb la Sabadell.

Aquestes eren les preocupacions del JM. Martínez, que es van anar diluint a mesura que avançava el concurs, els dansaires de la Sabadell, ara per ara, són capaços adaptar-se a qualsevol circumstància, la prova està en la classificació final, dos primers en el concurs i la consecució del Campionat Territorial, el Campionat perfecte.

S'ha acabat, ara mateix la Colla Sabadell se'n va de vacances, a partir del setembre, una altra vegada tothom a treballar, però ara toca un merescut descans.

Molt bones vacances a tothom.Manuel Muñoz
Que bonic, i sense rentar

(*)Cap gat va ser ferit en la realització d'aquesta crònica, la frase (es va endur el gat a l'aigua) és simplement en sentit figurat. No obstant això des d'aquesta pàgina, us volem donar uns consells per cuidar el vostre felí. Almenys  de forma regular no cal banyar els gats, ja que poden perdre els olis essencials del seu pelatge, a més d'emportar-se bons disgustos.

Així, podem dir que si no hi ha alguna circumstància extraordinària, no hi ha cap raó per banyar al teu gat d'interior, especialment els de pèl curt. Tinguem en compte que el gat passa hores netejant-se. En conclusió: raspallats habituals i la seva llengua són bons substituts de l'aigua. Són autèntics experts en la neteja del seu pelatge. Utilitzen la seva llengua, plena de pues amb les que llepen la brutícia per mantenir-se nets i sense olors.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada