diumenge, 14 de setembre del 2014

Les Colles Arraona i la Sabadell prendran part del 64è Concurs de Colles del Pla de la Catedral de Barcelona

Que Santa Helena des dels més alt del cimbori
de la Catedral, tingui cura dels
dansaires de la Gran Taca Verda.
Aquest proper cap de setmana com cada any, per les Festes de la Mercè, tindrà lloc al Pla de la Catedral de Barcelona el 64è Concurs de Colles Sardanistes, vàlid per al Campionat de Catalunya en categoria Gran Final A i B, Campionat de Catalunya Infantil, i el Campionat Territorial de Barcelona Ciutat.

La Gran Taca Verda també participarà amb les seves dues anelles, l'Arraona i la Sabadell, però només com a colles lliures veteranes. Això no vol dir que els dansaires de la “taca” vagin a Barcelona a passar e dia, tot el contrari, per a la Sabadell serà el primer test seriós per conèixer les possibilitats reals, d'aconseguir per segon any consecutiu el Campionat de Catalunya.

La Sabadell ballant l'any
passat a la "Cate"
Per la seva banda la Arraona, que aquesta temporada ha adquirit el seu millor nivell, molt superior al d'anys anteriors, lluitarà per estar el més amunt possible de la classificació, i es que el Pla de la Catedral, ara per ara, és el millor escenari per reivindicar-se, ja que és precisament aquí on acudeixen la gran majoria de les colles veteranes, per tant,  “La Cate” és el  lloc idoni per saber el nivell que té la teva colla, si és que no participa al Campionat de Catalunya, com es el cas de l’Arraona.

El nostre desig, és que les dues anelles estiguin a l'alçada del que s'espera d'elles, que l'Arraona pugi al pòdium, i que la Sabadell demostri que és una seriosa aspirant a guanyar el Campionat de Catalunya.


Aquest concurs començarà a les 11 del matí del diumenge 21 de setembre, al Pla de la Catedral de Barcelona, la música serà a càrrec de la Cobla la Bisbal Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada