diumenge, 2 de febrer de 2014

La Colla Sabadell torna a la feina.


Ja fa unes setmanes que els de la Taca Verda hem tornat a la feina, amb un objectiu ben clar, el de revalidar el títol aconseguit la temporada anterior.

La Colla Sabadell l'octubre
passat a Cornellà
Però per aconseguir el campionat aquest 2014, no només necessitem bons dansaires, que els tenim, també necessitem un bon grup d'amics que tinguin moltes ganes de passar-s'ho bé ballant sardanes, i alhora amb un gran esperit de sacrifici, no tan sols per complir amb els assajos, ja que es necessita molta força de voluntat per acudir als entrenaments, setmana rere setmana, a ultima hora del capvespre,  tenint en compte que molts dels nostres dansaires són de fora de Sabadell, sinó que també un gran sentit de disciplina a l'hora d'acatar les decisions de l'entrenador, això també és difícil i més en una colla veterana, on tots els seus dansaires passen dels quaranta.

Qualsevol grup humà que practiqui l'esport que practiqui, per més que els seus components siguin uns esportistes excepcionals, sense perseverança ni sacrifici, el fracàs el tenen assegurat.

Per sort la Colla Sabadell compta amb una plantilla fortament cohesionada, amb uns dansaires que, tot i haver demostrat la seva gran qualitat aquestes últimes temporades, hi ha un sentiment generalitzat, que encara no s'ha tocat sostre, que es pot fer millor, el campionat aconseguit el 2013 no ens ha fet perdre la il·lusió, al contrari, l'ha fet augmentar.

En un altre ordre de coses, dir que s'ha produït una paradoxa dintre de l'espai temps, i ha fet que la Colla Sabadell que acaba d'estrenar la temporada 2014 pel que fa als entrenaments, encara no ha celebrat la clausura de l'any 2013, per esmenar aquest malencert, i abans que es produeixi una catàstrofe que alteri la línia del continu espai-temps, la Taca Verda celebrarà per fi la cloenda de la temporada 2013, el proper dissabte dia 8 de febrer al Hotel Urpí.

Que curiosament coincideix amb el cinquè aniversari de la refundació de la Colla. La festa de la cloenda que acabarà a altes hores de la matinada, tindrà la seva continuïtat el diumenge a dos quarts de dotze en l'audició que com cada any ens dedica Sabadell Sardanista, com sempre la música la posarà la Cobla Jovenívola de Sabadell.

Com que no és bo perdre les tradicions, enguany també els de la Colla Sabadell muntarem la paradeta, on es servirà a tot el públic assistent, pastes i moscatell, i que tanta acceptació té entre els dansaires, no falteu i sobretot no perdeu pistonada, perquè cada any s'acaben les existències.

Ja per acabar, m'agradaria agrair en nom de la Colla Sabadell, la dedicació d'aquesta audició per part de Sabadell Sardanista pel nostre aniversari, un fet que ens fa sentir molt estimats per una de les entitats que més fa i treballa per la sardana i la cultura catalana, que el 2014 torni a ser per a la Colla Sabadell un any de glòria i per extensió també a Catalunya, a mi personalment, se m'han fet molt llargs aquests últims tres-cents anys.


Manuel Muñoz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada