diumenge, 9 de febrer de 2014

La Colla Sabadell celebra el mateix cap de setmana la cloenda de temporada, la consecució del campionat i el cinquè aniversari de la refundació de la Colla.

La festa va començar el dissabte al vespre, amb puntualitat britànica van anar arribant a la recepció de l'hotel Urpí els convidats, amics de la colla i gairebé tots els dansaires, tan sols dos dansaires de la Taca Verda,  la Tere Casanovas i el Carles Sánchez van excusar la seva presència per causes de força major.


Després del sopar que va transcórrer sense incidents dignes a destacar, cosa estranya, ja que amb un Joan Aracil en un extrem de la sala i el Jesús en l'altre, el desastre estava cantat. Segurament la presència dels nostres il·lustres convidats, van aconseguir fer que aquests dos grans i inquiets dansaires es comportessin.

Un cop acabat el sopar, es va projectar el DVD amb les fotos i imatges de vídeo de tots els esdeveniments en què va participar la Colla durant el 2013, les escenes en què per fi es va conquistar el campionat, van ser sense dubtar les que més van emocionar als presents.

Els convidats, de dalt a baix:
Salvador Saumoy, Francesc Manaut
i Jordi Saura.
Tot seguit va ser el torn del repartiment dels trofeus aconseguits en els concursos , donant preferència de torn als dansaires que més vegades han ballat. També hi va haver obsequis per als socis i els convidats, entre ells: Francesc Manaut, president de Sabadell Sardanista, Salvador Saumoy, ex-president de Sabadell Sardanista i padrí de la Colla i finalment Jordi Saura, director i presentador dels programes de Ràdio Sabadell, Esperit de Festa i Sardanes RS, tots ells van assistir amb les seves respectives esposes.

El Josep Mª dirigint-se a la Colla
I ja per arrodonir la nit el grup musical Palau es va encarregar de fer ballar fins a altes hores del matí.

Gairebé sense temps a res la celebració va continuar diumenge amb la ballada organitzada per Sabadell Sardanista que com cada any ens dedica pel nostre aniversari. Com sempre la música la va posar la Cobla Jovenívola de Sabadell , en aquesta audició es va incloure en el programa la sardana "Colla Sabadell" de Carles Santiago, i una altra més recent, estrenada l’any passat titulada "Si tu no hi ets" de Joan Lázaro , aquesta sardana és un regal que el nostre president Àngel Muñoz li va fer a la seva dona Mª Carme Triadó.

En arribar a la mitja part de la ballada i com ja és tradicional la Colla Sabadell va convidar a tot el públic assistent a pastes i moscatell. Aquesta tradició està tenint molt bona acceptació entre el públic, ja que any rere any, augmentem la quantitat de pastes i sempre esgotem les existències, i això ens anima a continuar aquesta tradició un any més.

Durant l'audició la Colla va aprofitar per assajar un parell de sardanes, no hi ha res millor que una cobla en directe per fer provatures, la resta de les peces la Taca Verda va estar oberta a tots els dansaires que van voler estar amb nosaltres.

Amb aquesta audició s'han acabat les celebracions, a partir d'ara toca treballar molt seriosament per tornar a aspirar a aconseguir el campionat 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada