diumenge, 20 d’octubre del 2013

La Colla Arraona guanya el Concurs de Banyoles, Categoria Veterans.

Colla Arraona
Està vist i comprovat que els de la Colla Sabadell per poder confeccionar una anella necessitem el doble de dansaires que la resta de colles, i és que no hi ha setmana de concurs que no tinguem una baixa per lesió, aquest cop li ha tornat a tocar al Francesc Vañó, aquesta vegada “la culpa fue del Cha-cha-chá" el Francesc, un virtuós dels balls de saló, va caure a terra lesionat mentre donava classes de ball, els seus alumnes el van atendre de seguida, comprovant amb alegria que la lesió no era greu, però si prou important com per no poder participar al Concurs de Banyoles. A partir d'aquest moment ja no teníem cap més recanvi per al diumenge, només ens quedava confiar amb Sant Martirià perquè cap més dansaire caigués lesionat.
La Marta amb la Colla Amistat

La primera alegria que va tenir aquest diumenge el nostre Capdanser abans del concurs, va ser comprovar que els efectius dels quals disposava, estaven sans i estalvis, -gracies Sant Martirià-, repetia el pobre abans i desprès de que la Cobla Ciutat de Girona interpretes les sardanes de lluïment.

Però les lesions no són patrimoni de la gent de la Sabadell, els de la Colla Amistat que competia en categoria Gran, van perdre una dansaire tot just quan sonava el flabiol, sent substituïda per la Marta Lorente, que en aquell precís instant estava fora de la zona de competició i es disposava a gaudir de les evolucions de les colles grans,  al mateix moment  que l'anella Amistat van demanar auxili, la Marta ja estava preparada fins i tot abans que el flabiol acabés la introducció de la sardana, la noia va començar bé i va acabar millor, els mals però, li van venir després, doncs hores d'ara encara s'està recuperant de l'esforç , “animalica”.
25è aniversari de la Colla
Claror de Goges

Entre altres qüestions el concurs de Banyoles  va ser molt especial per a la colla local Claror de Goges, ja que aquest any celebra el seu 25è aniversari, uns dels homenatges que  van rebre, va ser la interpretació de la sardana "Claror de Goges" sent aquesta ballada com a sardana de germanor. Es dóna el cas que l'autora d'aquesta sardana la Mariella Finet, també és dansaire d'aquesta colla.


 Després d'un cap de setmana  veritablement complicat, les coses no van poder  sortir millor, ja que el triomf a la Categoria de Veterans fou per la Colla Arraona, sens dubte Sant Martirià també ens estima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada