diumenge, 21 d’octubre de 2012

Gràcies Sant Martirià per no deixar que la pluja caigués sobre Banyoles aquest matí.


Durant els últims cinc dies la Meteo ha anat anunciant pluges intenses per aquest cap de setmana, segons anaven passant les hores, les previsions de les grans tempestes s'anaven centrant d'una manera dramàtica amb l'hora de començament del Concurs Sardanista de Banyoles.

Quan la Colla Arraona ha sortit de la ciutat ho ha fet  sota una pluja descomunal, sens dubte en aquest moment tots estàvem convençuts que avui ens tocaria ballar de nou al pavelló esportiu com ja va passar la setmana passada a Manlleu, això si no se'ns creuava abans un transatlàntic a l'autopista, -penseu que una vegada vaig veure una pel·lícula on sortia un vaixell navegant pel centre de Manhattan – .

Però ves per on, quan la Gran Taca Verda ha arribat al seu destí, lluïa un sol meravellós amb una atmosfera neta, transparent, Banyoles després de la pluja feia goig. Quan tot el grup ha arribat a la Plaça Major, ha pogut comprovar amb molta alegria que l'estat del sauló era magnífic, es podia ballar perfectament i a més a més sense embrutar-se les espardenyes, el concurs es podia celebrar sense cap contratemps, la Meteo l'havia ben ca .....

Els anys van passant, els concursos es van succeint, però no per això deixen de passar coses que si no les veus, quan t'ho expliquen no t'ho creus. Avui després de molts mesos de baixa per una lesió, tornava a ballar la Mª Carme, per fi es podia sentir sardanista de nou després de molt temps a la infermeria.

Per fi sona el flabiol, tota la colla està preparada en silenci, ni un sol moviment, atents al primer compàs, just en aquell moment, una senyora del públic es salta la cinta que separa els espectadors de les colles i li fot un castanyot amb un diari al braç de la Mª Carme que ha vingut de poc que no es l'hem de portar a urgències. 

La senyora en ser interrogada per les Forces de Seguretat de l'Estat, ha declarat que la nostra senyora presidenta tenia una mosca al braç i que si ha fet el que ha fet ha estat perquè el petit insecte no la molestés  durant l'execució de la sardana, viure per veure.

Sense cap més incidència, els de la Arraona hem fet un molt bon concurs, quedant classificats en segon lloc d'un total d'onze colles.

Amb aquest concurs la Colla Arraona s'acomiada de la temporada, un any que ha estat força positiu. El més destacat ha estat el quart lloc en el Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, a només tres punts de la tercera, la Colla Sabadell.


Felicitats a tots el dansaires de la Colla Arraona, fins la temporada que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari