dilluns, 20 de juny de 2011

6ª edició de "Sabadell festa i tradició" i Dia universal de la Sardana, Colla Sabadell. Concurs de Cardedeu Colla Arraona. 18 i 19 juny 2011.

Dissabte la Colla Sabadell va participar en la 6ª edició de Sabadell Festa i Tradició, ballant una sardana de lluïment al costat de les colles del Grup Mirant al Cel. En aquest acte també van intervenir l'Esbart Sabadell Dansaire, la Coral Estrella Daurada i la Cobla Sabadell.

Aquesta demostració de danses populars catalanes, que en un principi s'havia de fer a la Plaça del Dr Robert, però que,en estar aquesta ocupada pels "indignats", es va haver de traslladar a l'altre costat de l'Ajuntament, a la Plaça Sant Roc que presentava un magnífic aspecte de públic.


Diumenge al matí va ser el torn de la Colla Arraona, que es va traslladar fins Cardedeu per participar en el concurs vàlid per al Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines.
L’encarregada d'interpretar les sardanes va ser la Cobla La Principal del Llobregat

Els dansaires de la Taca Verda encara no s'havien tret del cap la desfeta de Sant Feliu i, malgrat el bon ambient regnant abans del concurs, tots sentien el pes de la responsabilitat, perquè una altra ensopegada significaria dir adéu definitivament els "magnums" que es van aconseguir amb tot mereixement a Torroella.

La primera sardana de lluïment va ser defensada per la anella amb una actitud heroica, ja que al Pg. d'Antoni Alexandri queia un sol de justícia que va fer minvar les forces dels dansaires als últims compassos. La segona sardana, un cop reposats tots els líquids del cos, amb begudes no dopants, va ser de traca i mocador, allunyant l'amenaça de perdre aquests preuats gelats.

I per acabar, com ja ve sent tradició, el Jaume va encertar la revessa que, a poc a poc i gràcies als premis en metàl·lic, es van sanejant els comptes de la Colla.

La classificació va ser la següent: 1ª Ressò, 2ª Arraona, 3ª Arrels Dintre el Bosc i 4 ª Continuïtat.


Diumenge a la tarda va ser el torn de la Colla Sabadell, que va actuar en els actes commemoratius del Dia Universal de la Sardana.

El regidor de cultura Sr Lluís Monge, el president de Sabadell Sardanista Sr Robert Guillem i el Sr. Jaume Manyosa, president de la Federació de Sabadell Cultura, van fer una ofrena floral al monument a la sardana. Tot seguit la Colla va ballar la sardana "Colla Sabadell" de Carles Santiago interpretada per la Cobla Nova Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada