dilluns, 11 d’abril del 2011

Colla Sabadell Concurs d'Igualada 10-4-2011

Un gran dia per recordar ja que la Colla Sabadell s'ha estrenat en el Campionat Territorial amb un segon lloc a la classificació, un resultat que alguns somiaven però no s'atrevien a dir-ho.


Després de la seva reaparició, fa ja més de dos anys, molt s'ha hagut de treballar per poder acoblar un grup tan heterogeni com és la “Gran Taca Verda”. Poc a poc es segueix millorant. Si la temporada passada va tenir uns començaments vacil·lants, al final ni els més optimistes s'esperaven els èxits obtinguts. Aquest any ha començat igual que va acabar l'anterior. No es pot dir que els resultats de Granollers i d'Igualada siguin una casualitat, i el millor de tot, com ha dit el Feliu Sallent al Facebook de la Colla, - Encara tenim molt marge de millora-.


El concurs s’ha celebrat al pati del Col·legi Escolàpies, un canvi d’escenari d’última hora per la coincidència de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de Catalunya, que es fa cada any a Igualada. Creiem que el pati d’una escola no és el lloc més adequat per fer un concurs sardanista, però manen les circumstàncies. Res més a dir.


El protagonista de la matinal ha estat el dia de ple estiu que ha fet. Un sol de justícia que queia sobre la pista ha aconseguit que s'acabessin les existències d'aigua. Sort que l'organització ha fet que el concurs fos àgil, perquè l'únic lloc per refugiar-se era el túnel de vestidors que, per cert, estaven cuinant una paella gegant que et feia dubtar entre cremar-te al pati o agafar pudor de sofregit.


Un altre punt a favor ha estat el vermut que s'ha servit a les colles després del repartiment de trofeus, molt oportú perquè,degut a l'hora, la gent tenia gana.


La classificació ha estat la següent: 1 ª Roques Blaves, 2 ª Sabadell, 3 ª Ressò i 4 ª Continuïtat


CLASSIFICACIÓ GENERAL DEL CAMPIONAT TERRITORIAL DE LES COMARQUES BARCELONINES


1er. Concurs Igualada 10-4-2011.


Roques Blaves de la Passió________ 6 Punts


Sabadell_____________________14


Ressò_______________________16


Continuïtat___________________24


Arraona_____________________Descansa


Arrels Dintre el Bosc____________DescansaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada