diumenge, 14 de novembre del 2010

Arenys de Munt, 14-nov-2010.

Primera visita de la Colla Sabadell a Arenys de Munt després de la seva reaparició.

Un concurs que s'ha celebrat a la bonica plaça de l'Església, i que ha comptat amb una escassa participació de colles, fins i tot alguna colla s'ha despenjat a última hora, una pena perquè aquest concurs va arribar a ser una referència i dels més esperats al llarg de tota la temporada.

El gran al·licient d'aquest concurs era emportar-se la "Puntaire" uns dels trofeus més bonics i apreciats que es lliuren al llarg de tot l'any, i que avui la Colla Sabadell no ho ha aconseguit perquè, sobretot a la primera sardana de lluïment no ha estat a l'altura que últimament ens tenia acostumats, res a dir doncs a la classificació final, que ha estat la següent: 1 ª Colla l'Estelada, 2 ª Sabadell, 3a Joventut Sardanista i 4 ª Núria.

Com no tot pot ser dolent, el Jaume ha encertat la sardana revessa, amb suspens inclòs, felicitats una altra revessa al sac.

La Cobla Premianenca i no la Flama de Farners com haviem anunciat, ha estat l'encarregada d'interpretar les sardanes.

El proper concurs serà a la Plaça Sóller de Barcelona, esperem que la Gran Taca Verda torni a exhibir el bon nivell d'altres concursos.

2 comentaris:

  1. Que la primera sardana de la Taca, no va ser un model d'execució, segur. Que un dansaire es va lesionar a mig, també. Però tot i així, jo sí tindria molt a dir de la classificació.
    Però ja prou pena va ser el concurs com per fer mullader de la classificació. "Pasa palabra"

    ResponElimina
  2. Malgrat tot, en cas d'haver guanyat, tampoc estaria satisfet, penso i s'ha demostrat que es pot ballar molt millor, i amb els mateixos dansaires.

    ResponElimina