diumenge, 21 de novembre de 2010

Concurs Plaça Sóller, Colles Arraona i Sabadell, 21-11-2010.

Ja fa un any que la "Taca Verda" va provocar un petit ensurt a les empreses constructores del túnel del TGV, que s'ha fet al costat del temple de la Sagrada Família, enguany s'ha procurat fer el Galop d'Entrada una mica més suau, d'aquesta manera els treballadors de les obres han pugut assistir a missa de dotze amb tota tranquilitat. (Veure crònica 2009.11.25)

Avui la "Taca" ha tingut diverses baixes entre els seus efectius, que no s'han pogut suplir a temps. I quan l'agenda no funciona has de trobar la solució amb el que tens a casa, i com que el Jaume ja va debutar amb èxit a Banyoles, qui millor que ell per treure les castanyes del foc a la Colla, doncs mira per on, ja tenim un gran dansaire de qualitat contrastada per la Colla Arraona.

El concurs ha anat transcorrent amb normalitat fins a la sardana revessa, les colles anaven plegant una rere l'altra, quedant en solitari la Colla Arraona, la revessa s'anava allargant mentre creixia l'expectació, el Jaume que els últims compassos estava amb el públic, al ser preguntat,-l'has encertat? ha contestat,-no ho sé, em sembla que si. La M ª Carme Triadó ha tingut sort d'estar d'esquena al jurat i no s'ha adonat de la gran espectació que hi havia a tota la plaça, així ha pogut repartir amb tota tranquilitat i acabar correctament la revessa, al final un gran esclat d'alegria i moltes felicitacions a la Colla, i sobretot al Jaume, que d'un temps ençà no hi ha revessa que se li resisteixi.

La classificació del concurs d'avui ha estat la següent: 1 ª Colla Sabadell, 2 ª Continuïtat, 3 ª Arraona i 4 ª Sempre Laientans.ç

Aquest concurs era l'últim vàlid per al campionat de Veterans, proclamant-se campiona amb tot mereixement la Colla Toc de Dansa, felicitats.

I ara ja només resta un últim concurs, el d'Artés, no us oblideu de la bufanda.

1 comentari:

  1. Felicitats per la revessa d'avui, per la temporada i moltes gràcies pel comentari de part de tota la colla Toc de Dansa.

    Maria

    ResponElimina