dilluns, 18 d’octubre de 2010

Concurs de Terrassa, Colles Arraona i Sabadell, 17-10-2010.

Diumenge passat la "Taca Verda" va participar en el 62è Concurs de Colles Sardanistes, organitzat per la secció Sardanista de l'Agrupació Folklòrica Amunt i Crits de Terrassa.

El que semblava que anava a ser un concurs tranquil, ja que tan sol es van presentar quatre colles veteranes comptant a la "Gran Taca," es va convertir de sobte en un autèntic maldecap per al nostre president i de la resta de la colla, ja que l'empresa encarregada de subministrar els uniformes, es va oblidar de carregar al seu vehicle de repartiment, una bossa amb part de la roba de la Colla Arraona.

Ràpidament es va haver de contractar una empresa de missatgeria, per anar a buscar els uniformes que van arribar just a temps, per poder ballar la primera sardana de lluïment.

Malgrat que es van passar molts nervis, davant de la possibilitat de què l'Arraona tan sol pogués ballar amb cinc parelles, totes les preocupacions es van esvair en el moment de la veritat, i tant la Sabadell com l'Arraona van fer un bon concurs.

Les sardanes escollides en aquest concurs van ser un gran encert per la gran qualitat de les obres, on el públic va poder gaudir d'allò més amb la música i amb la interpretació de les colles.

"Atzar" de Manel Saderra i Puigferrer, "la nit dels músics" d'en Tomàs Mas i Bou i finalment "Els tres patufets" D'en Tomàs Gil i Membrado, van ser les sardanes interpretades per la Cobla Juvenívola de Sabadell.

Al final la classificació va ser la següent: Sabadell 1ª Arraona 2ª Dansaires de Maig 3ª i Sempre Laietans 4ª

Abans d'acabar el concurs els organitzadors, van canviar la tradicional sardana per al públic, per un (Vals jota) titulada "Bisbalenc" D'Max Havart i que van ballar moltes parelles de les colles i el públic en general. També cal ressaltar que els d'Amunt i Crits van aconseguir, fer una autèntica sardana de germanor barrejant els sardanistes a les grans anelles que omplien la plaça Nova.

Felicitats a l'organització per aquestes dues iniciatives que trenquen una mica la monotonia dels concursos.

I diumenge vinent "La Taca" en ple viatjarà a Banyoles, on se celebrarà el proper concurs per les Festes de Sant Martirià.

Aquest any encara no s'ha decidit si es farà pic nic, després dels problemes que es va tenir l'any pasat amb les Forces de Seguretat de l'Estat.

PD. Ja tenim dues llançadores de trofeu, l'any que ve anem a pel teler.
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada