diumenge, 7 d’octubre del 2018

A Balaguer la Sabadell dependrà de si mateixa

Bona ratxa la dels nostres revessaires,
a Manlleu una altra al sac.

Cada cop estem més a prop. Els esforços valen la pena. Segon concurs Fase  Final Grup A de Veterans  a Manlleu. Malgrat les baixes per lesions en l’equip masculí, la Taca Verda ha complert i ha sortit un concurs rodó. Dos primers, la qual cosa en porta a les portes del campionat (depenem de nosaltres mateixos, seguint un símil massa fet servir en l’esport), i la revessa treta.

Després de la tempesta surt el Sol, 
per fi el Feliu pot tornar a ballar, 
ni que sigui la revessa
Malgrat que el dia semblava que seria plujós, la qual cosa no ens permetria ballar a una plaça d’una ciutat industrial amb edificis monumentals i ho hauríem de fer en un pavelló, el sol ens ha acompanyat tot el matí. Les sensacions eren bones des dels assajos. Tanmateix, calia confirmar-ho. A la primera sardana, Perpetum desidium, de Marc Timon, hem ballat bé, però no prou. El jurat així ho ha vist i malgrat fer el primer, el frec a frec amb Claror de Goges seguia. Però a la segona, Glòria, de Jordi Paulí, ens ha sortit una ballada rodona. Abans, ja havíem resolt la revessa.

Els de la Taca amb un
somriure d'orella a orella
Només faltaven els resultats. La Sabadell surt de Manlleu amb els deures més que fets: dos primers llocs i el campionat encarrilat. Ara no val a badar. Falta el concurs final de Balaguer el novembre. Allà hi serem per confirmar que enguany volem tornar a quedar campions. Farem tot el possible. El mèrit és de tothom, ballin un dia o un altre. Som una pinya. Aquesta setmana vinent farem una mica de descans a veure si es recuperen els lesionats i assajarem tot el que calgui per anar preparats a Balaguer.

Tot esforç té premi. I la Taca Verda busca el premi final per commemorar els 50è aniversari de la seva fundació amb un campionat. Farem tot el que calgui.



Jordi Oliveres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada