diumenge, 1 de juliol del 2018

Objectiu aconseguit. La Sabadell a la fase final


Per començar el concurs,
sardana revessa resolta correctament
Anar a Perpinyà ens agrada molt als de la Sabadell. La Taca Verda es desplaça on cal però la capital del Rosselló té allò diferent que ens posa d’acord per passar un cap de setmana relaxant-nos. La cita de Perpinyà estava apuntada en vermell al nostre calendari. Uns a menjar ostres i d’altres pizza. I d’altres sopant un entrepà arribant de la sardana per la llibertat de Banyoles.

L’objectiu era que abans de l’estiu havíem de deixar encarrilat el campionat i oblidar-nos de les repesques. Els dos primers a Sabadell ens feien ser optimistes, però els nostres adversaris segur que posarien tota la carn a la graella. Parlant de graelles, la plaça de la República, on els organitzadors han traslladat enguany el concurs des del Castillet, era un forn. Malgrat les lesions d’última hora que va fer que alguns dels nostres dansaires es quedessin descansant entre cotonets a Sabadell, estàvem disposats a patir calor. El matí havia començat força bé amb la revessa de l’Antoni de Villasante dedicada al Barça. En Joan Aracil no ha caigut al parany i, revessa resolta.
"No hase falta desir nada más"
(Bernd Shuster)

Tots ens hem aixoplugat a les poques ombres dels balcons fins que ha estat el moment de posar-nos a ballar A la Bisbal l’Aplec d’argent. Una sardana llarga i amb molta interpretació. Tot anava bé fins que quan faltaven deu compassos l’Aracil ha caigut rodó. Una baixada de tensió i un bessó tocat n’ha tingut la culpa. Però, tranquils. L’hem acabada bé i tot seguit ens hem interessat per la salut del nostre company. Moltes gràcies a totes les persones de l’organització i d’altes colles que ens han ajudat (amb especial agraïment a la doctora de la Claror, que ràpidament ha atès en Joan fins que han arribat les assistències mèdiques de l’organització). Malgrat tot, hem fet un primer!

La Mercè i l'Emilià recollint el segon premi
Com som previnguts, en Feliu, el nostre cap de colla, estava preparat. Alguns petits canvis en la rotllana i a ballar Per tu, Joan. No estava precisament dedicada a l’Aracil, però tots l’hem ballada pensant en ell. No ens ha sortit tant bé com la primera (encara estàvem en xoc) i això ha estat suficient perquè el jurat ens valorés amb un segon.

Calor, molta calor. Però com som com som hem anat a menjar plegats. Celebrar no hem celebrar res de res. Ens ho hem tornat a passar bé. Ballem i mengem. No sé ben bé que fem millor. Potser menjar.



Jordi Oliveres


I per a la setmana vinent, doble sessió, la Sabadell té dos concursos vàlids per al Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, dissabte dia 7, a Vic  Plaça Major, a les 22:00h amb la Cobla Bisbal Jove, i diumenge a les 19:00h a Rubí, Rambla del Ferrocarril, amb la Cobla Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada