dilluns, 4 de juny del 2018

Diumenge per oblidar

Qui ens anava a dir que un simple canvi de dates d'un concurs, podria arribar a ser tan nefast per la Colla Sabadell, en la seva primera visita que feia la Colla a Sant Vicenç dels Horts. 

Al principi, aquest cap de setmana no hi havia programat cap concurs, per tant, alguns dels dansaires, entre els quals es trobaven els encarregats de repartir les sardanes, van aprofitar aquests dies per fer una escapadeta. Tot i així,  la resta de la Colla, vam decidir que la Sabadell no podia faltar a la cita, d’un concurs, que a més, era vàlid per el Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, així doncs, es vam conjurar treure el concurs endavant. 

Tots els assajos realitzats fins a la data, donaven peu a l'optimisme. Arribat el moment de la veritat, la por escènica va poder amb tots nosaltres, ens vam equivocar en el repartiment de la primera sardana, i els segona amb els nervis a flor de pell, una vegada, vist que no podríem acabar-la correctament, vam decidir retirar-nos. 

Realment va ser un error haver assistit en aquestes condicions a aquest concurs. Ja només queda, llepar-se les ferides i aquest cap de setmana assistir amb el cap ben alt a Palamós.

Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada