diumenge, 15 d’octubre del 2017

Depèn de nosaltres

Una altra revessa al sac
Sí, sí, sí. La Taca verda hem començat amb bon peu. Podria haver estat molt millor. Clar que sí. Però errors nostres no ens fan estar feliços del tot. Terrassa ha estat la primera de les tres etapes. Tot ens ho juguem en quinze dies i cal posar-hi tot, fer un darrer esforç. I el fem i el seguirem fent. Volem tornar a ser campions i tots fem i farem l’impossible. Malgrat alguna baixa mèdica de darrera hora, que esperem que aviat es recuperi, vam anar a la plaça Nova, un espai recuperat per la ciutadania d’una de les fàbriques tèxtils de Terrassa (el vapor gran), a ballar sardanes i a fer-ho el millor que en sabem.
Un exemple a seguir, TV de Terrassa i
Catalunya Ràdio
van fer el seguiment del concurs

El galop d’entrada ens ha donat bones vibracions i tot seguit hem anat per ballar Dolç capvespre. Una bona interpretació ens ha fet ser optimistes. Després ja veurem els resultats quan el jurat ens digui com ho ha vist. La llarguíssima revessa s’ha resolt correctament i tots hem creuat els dits per anar cap a la segona sardana de lluïment, Tot esperant el Rull. Hem ballat bé, però hem errat en un repartiment, la qual cosa ens ha fet baixar un lloc en la classificació. Al final, un primer i un segon. Felicitar, clar estar, a la resta de colles.
Tot i que el Lluís no es va presentar a la
foto de família,
la tecnologia va solucionar el problema

No defallim, però. Seguim fent el treball necessari i tot el grup és una pinya. Ara cal recuperar to físic durant la setmana, creuar els dits perquè no hi hagi lesionats (tenim una plaga bíblica) i preparar-nos per diumenge vinent a Banyoles. Si ballem bé, ho podrem aconseguir. Tot depèn de nosaltres. Estem animats per fer-ho. Ànims!!!


Jordi Oliveres


El concurs de Banyoles tindrà lloc a la Plaça Major, a dos quarts de dotze, la música anirà a càrrec de la Cobla Ciutat de Girona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada