diumenge, 7 de maig del 2017

15è Concurs de Colles Sardanistes de Sabadell

Per culpa del mal temps el concurs de
l'any passat es va celebrar a Can Balsach
La Gran Taca Verda no està de sort, tot un any esperant el concurs de Sabadell per poder sortir amb les dues anelles, i una plaga de lesions envien en orris  les il·lusions dels nostres dansaires.

Heus aquí una mostra de la magnitud de la tragèdia, els lesionats que eren a la infermeria d’abans del concurs de Perpinyà, eren, la Cristina Alcaraz, Isabel Ruz i la Mercè Martin, durant el mateix concurs es van lesionar la Laura Sans i el Joan Aracil, i per acabar el súmmum de la mala sort, el Josep Estadella va caure en l'últim assaig. I és que en veritat n'hi ha que neixen estrellats, i la Sabadell és un bon exemple, sort que els de la Gran Taca Verda disposem d’una gran plantilla.
Can Balsach, una magnífica
alternativa al mal temps

Per tant serà la Sabadell l'anella que participarà al concurs,  un concurs que no tindrà cap mena de  transcendència més enllà del plaer de ballar al concurs de casa teva, atès que aquesta vegada no es participa en cap dels campionats dels que pren part la nostra Colla.

Per  les colles que sí que té interès aquesta jornada, són per les següents categories: Alevins, Infantils i Juvenils que participaran al Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, també tindrem a Sabadell, el Campionat de Catalunya, on estaran representades les colles Juvenils i finalment les Veteranes del Grup B, per a aquestes últimes serà la seva segona i definitiva jornada. Per tant al finalitzar aquesta jornada coneixerem els noms de les tres colles que passaran al Grup de Repesca i les que passaran a la Final B.
Els que vingueu de Barcelona podeu entrenar
la nova estació dels Ferrocarrils

Ja per acabar dir que el concurs de Sabadell arriba a la seva quinzena edició i com sempre a la part musical tindrem a la Cobla Contemporània, La flabiolaire, Maria Mercè Navarro donarà l'inici del concurs a les divuit hores, una menys a Canàries, el lloc triat, com sempre que no plou, serà la plaça Sant Roc.


Manuel Muñoz.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada