dilluns, 12 de setembre del 2016

Tarragona dóna el tret de sortida a la Fase Final A del Campionat de Catalunya Veterans

Rambla Nova de Tarragona
El proper diumenge donarà començament a Tarragona la segona i definitiva part del Campionat de Catalunya per a la categoria de Veterans.

Aquest Campionat en concret, podríem definir-lo com un dels més interessants i oberts dels últims anys. L'altíssim nivell de les colles que integren el Grup A, fan que no hi hagi un favorit clar.

La irrupció de la nou vinguda Bella Roure de Barcelona i la Claror de Goges de Banyoles, una colla que fins la temporada passada participava en la categoria Gran, al costat de les ja classificades Ressò de Sabadell, Toc de Dansa de Tarragona i per suposat la Colla Sabadell, fan que el grup A pugui ser anomenat el grup de la mort. I és que pot passar i passarà, que una colla que aspiri a ser primera en un concurs passi a ocupar l'últim o quart lloc, sobretot hem de pensar que ser tercer tampoc deixarà content ningú.

La Colla Sabadell en la seva
última visita a Tarragona
Nosaltres, els de la Sabadell, també volem estar allà dalt, al capdamunt de la classificació, el repte no és fàcil, de fet, tan sols si aconseguim ballar al nostre més alt nivell podrem començar a somiar, i això s'aconsegueix amb fortes dosis de treball i d'il·lusió.

A Tarragona el concurs se celebrarà a la Rambla nova, les 18:00h, la música anirà a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà.



Manuel Muñoz



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada