diumenge, 17 de juliol del 2016

ÚLTIM CONCURS ABANS DE LES VACANCES PLAGAT DE BAIXES.

Aquest dissabte els de la Taca Verda, encaraven l'últim concurs abans d'unes merescudíssimes vacances. Tot feia pensar en un concurs de tràmit. Un concurs mes per l'Arraona, per tal de donar minuts als dansaires que habitualment ballen menys.

Però es clar, tot no havia de ser tant fàcil, als de Sabadell ens agraden els reptes, i quan mes grans millors. Es per això que a sis hores del concurs els efectius de l'Arraona disponibles per desplaçar-se a Vilanova, eren tant sols quatre parelles.

La Trilles, la Carme Satur
s'ho miraven des de la banqueta
Ara si, ara tocava demostrar que davant de les adversitats, ens creixem, van ser un parell d'hores on els telèfons treien fum, nervis i angoixa s'apoderaven dels Caps de Colla.

El Vicenç al Hospital amb un còlic nefrític, la Laura, com a bona esposa acompanyant-lo, El Satur amb un genoll que mes que genoll semblava un peix globus, el Bartu, que a última hora li va sorgir un compromís ineludible, en fi, tot un seguit de situació que feien molt complicat participar al concurs. Però com si la Mare de Déu del Carme se’ns hagués aparegut, tot poc a poc es va anar refent. Alguns dansaires que, per precaució era previst que descansessin, van ballar, vam demanar ajuda a la Núria, dansaire de les Roques Blaves i ens va donar un cop de mà. La Clàudia, en substitució de la seva mare, també va voler contribuir. En fi, que a l'hora de començar el concurs érem set parelles i fins i tot vam poder donar un cop de mà a la Colla Blanca Espurna amb la cessió del Manolo, va valer la pena els nervis d'una tarda horribilis.

I ara si, tot enllestit, començava el que realment comptava, el concurs.
L'Arraona en ple galop
Dues sardanes balladores, “Volgut Pare” d'en Carles Santiago i “Fent amics” d’en Jeroni Velasco, van ajudar a que els de l'Arraona mostressin un bon nivell, aconseguint sortir com a guanyadors del concurs. I la revessa, bé, millor no comentar, sembla ser que les revesses fàcils no els són favorables als de la taca, com he dit abans ens agraden els grans reptes.

Amb la germanor, l' entrega de premis i l'habitual cerveseta de després a les terrasses de la plaça, ens acomiadàvem fins a final d'agost on ens trobarem per preparar la segona part de la temporada.

Això si, dissabte vinent al concurs de Ceret, ens espera un gran cap de setmana, amb alguns dels efectius de la Taca donant un cop de mà a diferents colles d'arreu.

Joan Aracil

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada