dilluns, 6 de juny del 2016

La Colla Arraona guanya el primer concurs de nit de la temporada.

L'Àngel i la Pilar encapçalaven
el Galop de Sortida
El passat dissabte dia 4, els de Sabadell afrontaren el primer concurs de nit d'aquesta temporada. En aquesta ocasió fou la colla Arraona la que es va desplaçar fins la maresmenca Vila d'Arenys de munt, població amb una gran solera en l'organització de concursos.

Els de la Taca van desplaçar un gran numero de ballador per tal de portar a terme  el plantejament previ de fer proves i canvis per poder preparar el proper i últim bàsic de la primera fase del campionat. I amb aquesta premissa i mentre les campanes de l’església que presideix la plaça tocaven les deu del vespre, s'iniciava el galop d'entrada.

Col·locades les nou colles que prenien part a aquest concurs, es donava pas a la primera sardana de lluïment. una sardana balladora, en que la colla va fer una bona ballada i amb una acurada interpretació, el que va fer que s’acabés força satisfets i amb la visió de que encara ho podrien fer millor. i així es va fer, els propòsits es van complir, a la segona  sardana la colla es va créixer, i com si es tractés d'un concurs bàsic, van ballar a un gran nivell cosa que va denotar en un gran aplaudiment del públic que envoltava la rotllana. Això va fer evident el gran nivell que estan assolint el conjunt de dansaires de la Taca.
La sardana revessa es podia haver titulat
"Vas més de cul que un supositori"

I senyors, normalment a aquestes cròniques que amb tan de gust us fem arribar, parlem de la revessa i comentem que el nostre equip l'ha resolt correctament o no, permeteu que aquest cop em prengui la llicència de fer una mini-crònica de la sardana revessa d'aquest concurs, per que us podem assegurar que val la pena.  Sonava l'introit de la peça amb total normalitat i al primer compàs, la plaça es va embolcallar d'una barreja d’incertesa, perplexitat i al·lucinació en comprovar a la estratosfèrica velocitat a la que estava tocant la cobla, no vull pecar d'exagerat, però els asseguro que a mes de 60 compassos per minut, provocant que fossin vàries les colles que es perdessin de compàs, fins i tot el públic assistent mirava esparverat el que estaven patint les colles per poder seguir la cobla. Tot i aquest nou parany per les colles van ser cinc les que van tenir els peb.., perdó l'habilitat de resoldre-la correctament. Entre elles, com no podia ser d'una altre manera els de l'Arraona, sumant així una nova revessa al compte d'aquesta temporada.
La Arraona va ser la
Taca Blanca de Taca Verda

A punt del cobriment de cor, però amb la satisfacció d'haver fet un molt bon concurs, la sardana de germanor, l'entrega de premis i sorprenentment un refrigeri per les colles, es donava per acabat el concurs.

Ara els espera una gran setmana d’assajos que culminaran el proper dissabte a la nit a la vila de Palamós, on es celebrarà el segon concurs bàsic que serà el que decidirà si la Sabadell es classifica directament per la final A del campionat. Així que si volem veure vostès als de Sabadell en acció us convidem a fer-ho el proper dissabte a les 10 de la nit a les instal·lacions del port de Palamós, la música anirà a càrrec de la cobla Tres Vents  



Joan Aracil


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada