diumenge, 17 d’abril del 2016

La pluja no desllueix l’inici del campionat a Perpinyà

Galop d'entrada de la Sabadell
Encara que per la Taca Verda no ha tingut l’inici de campionat que esperàvem, no ha estat pas tan mal. Començar el campionat de Catalunya amb un segon i un primer empatats amb la Toc (la nostra gran rival l’any passat) ens esperona a seguir treballant dia a dia, setmana  a setmana. Tots podem fer més.

La plaça del Castellet estava tota preparada per acollir l’inici de la temporada. Però la pluja persistent al nord dels Pirineus (al sud feia un bon solet)  ha fet que es traslladés el concurs al Palau d’Exposicions. Hem deixat enrere un lloc emblemàtic al centre de la vila, però hem guanyat, potser en espai físic i comoditatsic﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽l'ila el MicroBankemplemneus (al sud feia un bon solet)  ha fet que es traslladnostra rival l'ila el MicroBank. La Cobla Mil·lenària de Perpinyà ha estat l’encarregada d’interpretar les sardanes en set tandes, però el concurs no s’ha fet pas llarg, doncs l’organització ha funcionat britànicament en català i francès.

La Pilar i el Joan Aracil
La Taca verda, però, ha patit dos ensurts: la Cristina s’ha fet mal de veritat al genoll i ha necessitat de l’atenció professional de la Creu Roja, que li ha aplicat gel. Esperem que aviat tornis a estar en plenes condicions físiques per ballar. L’altre, ha estat la falta d’aire de la Marta durant la segona tanda. Ha acabat la segona sardana, però ben justeta, però una alada d’aire fresc l‘ha reanimada  en un tres i no res.
Els dansaires també hem retut un sentit homenatge al mestre Max Havart i la seva vídua ha rebut el fort escalf de tots. Permeteu-me que es faci cinc cèntims d’aquest important músic: nascut a Perpinyàmpositor de nombroses sardanesix vila fa ara deu anys, va ser instrumentista de tible i tenora i compositor de nombroses sarda el 1924, i traspassat a la mateix vila fa ara deu anys, va ser instrumentista de tible i tenora i compositor de nombroses sardanes i, a més, pedagog dels instruments que ell conreàmpositor de nombroses sardanesix vila fa ara deu anys, va ser instrumentista de tible i tenora i compositor de nombroses sarda.
La pluja ha tornat a fer acte 
de presencia al concurs de Perpinyà
Anem als resultats: a la primera sardana vàlida pel campionat de Catalunya la Sabadell ha fet el segon, a un sol punt de la Toc. A la segona, un empat. Malgrat tot, els nostres espies (sempre crítics amb nosaltres) de dins la pista ens han assegurat que la Sabadell s’hauria merescut el primer en les dues tandes (són crítics, però sempre estan amb nosaltres, clar).

Avui, però, no hem tret la revessa. Quina llàstima, Joan!
I això és tot, companys. 

Fins a la propera i a seguir treballant si és que volem arribar al quart campionat consecutiu. Depèn de nosaltres.


A reveure

Jordi Oliveres


I per a la setmana que ve, la Colla Sabadell s'estrena al Campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, que se celebrarà a Sant Cugat del Vallès, el lloc escollit ha estat la cèntrica plaça d'Octavià, l'hora, a migdia, i la cobla serà la Bisbal Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada