dilluns, 5 d’octubre del 2015

La Sabadell queda en segon lloc a Cornellà i es jugarà el ser o no ser a Terrassa

Feliu Sallent fent-la petar

Cornellà va estar tota una decepció per la Colla Sabadell, ja que no es va aconseguir el primer objectiu, i que no era altre que fer dos primers, i  poder afrontar l'últim concurs del Campionat de Catalunya, sense la pressió de jugar-s'ho tot a una carta.

Doncs bé, precisament aquesta és la situació que els de la "Taca Verda" volien evitar, i ara no queda altre que afrontar. Així doncs , els de la Sabadell ja tenen un nou repte, guanyar les dues últimes sardanes d'aquesta competició que es celebrarà a Terrassa, aquesta sí que serà l'última oportunitat.

Ara parlem una mica com va anar tot, el matí es va aixecar ennuvolat, el que tots els dansaires participants van agraïr, doncs amb el cel tapat la temperatura era perfecta perquè les anelles oferissin el millor d'elles mateixes.

La Toc i la Sabadell es
veuran les cares a Terrassa


I aquesta era la millor notícia per a les colles veteranes, atès que en la primera tanda els va tocar ballar "Escalenca" de Pere Mercader, una sardana tremendament física, amb moltíssims compassos amb aire fort i salt petit, gairebé des del principi de la tirada de llargs, malgrat tot, no va estar una sardana massa complicada de ballar, els de la Taca Verda, van fer una bona interpretació amb molt bon conjunt, un cop acabada la primera tanda, com sempre els nostres "espies insubornables"  van donar la opinió, i el veredicte va estar el següent, igualtat entre les tres  primeres colles, es a dir, Sabadell, Roques i Toc, no necessàriament per aquest ordre.

A la segona tanda la Cobla Ciutat de Cornellà va interpretar "Camí de Bellmunt" de Carles Santiago, amb aquesta sardana ningú de nosaltres, ni del nostre entorn podia pensar que no s'aconseguiria un primer, es pot dir que tot va sortir gairebé a la perfecció , interpretació i conjunt, res a retreure als dansaires de la Sabadell, aquesta sardana no es podia escapar de cap de les maneres.

Malauradament el jurat no ho va veure de la mateixa manera, la Colla Toc de Dansa aconseguia guanyar les dues sardanes de lluïment, encara que no per unanimitat, aquesta circumstància deixa a la Sabadell encara amb moltes possibilitats per endur-se el Campionat a casa, no serà fàcil, ja que serà necessari guanyar a Terrassa i de forma clara, qualsevol altre resultat no valdrà per a res.

Malgrat tot els de la Taca Verda
no perden l'alegria

De moment queden dues setmanes per endavant per treballar de forma intensa, i un concurs el proper dia dotze d'octubre a Manlleu, que també servirà per preparar la gran final del dia divuit a Terrassa. 

El concurs de Manlleu tindrà lloc a la Plaça de Dalt Vila, a dos quarts de dotze, la música anirà a càrrec de la Cobla Bisbal Jove.


L'espectacle està servit, les dues millors colles del Campionat de Catalunya cara a cara, no es pot demanar més, feia molt de temps que dues colles no arribaven tan igualades a una final, aquest és sens dubte el campionat més interessant dels últims anys, que ningú s’ho perdi.



Manuel Muñoz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada