diumenge, 15 de març del 2015

Les Colles Arraona i Sabadell enceten la temporada al 67è Concurs de Colles Sardanistes de Granollers

Ajuntament de Granollers

Les Colles Arraona i Sabadell donen el tret de sortida de la temporada 2015 a Granollers.

Ja fa setmanes que els dansaires de la Taca Verda s'han estat preparant per el primer concurs de l’any, molt lluny queda ja el mes de novembre, va ser a Valls on les dues Colles del Grup van competir per últim cop, d’això ja fa quatre mesos, massa temps per a uns dansaires que estan acostumats a un alt ritme de competició.

Hi ha moltes ganes que comenci la temporada, i la majoria dels dansaires mostren clars signes d'excitació, tal és la inquietud que hi ha entre els membres de la colla, que  la junta de l'entitat estan seriosament preocupats per si a la sortida del galop a Granollers, s'organitza un avalot entre els dansaires, per les ganes que tenen tots de sortir els primers de la fila.

Bromes a part, si que hi ha molta il·lusió per tornar a ballar sardanes en competició, Granollers tot i ser un concurs fora dels campionats, servirà com a test per veure com aniran les coses de cara a la resta de l'any.

La Porxada
Així doncs per al proper diumenge, primer concurs de l'any per a les dues anelles, la Sabadell i l’Arraona, que no solament estrenaran la temporada, també s'estrenarà uniforme nou, fins i tot els més polits portaran les espardenyes netes, vaja que a la Porxada, els de la Taca Verda farà goig veure'ls.


El concurs de Granollers es celebrarà el diumenge a les 11:30 a la Plaça de la Porxada, la música anirà a càrrec de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada