diumenge, 21 de setembre del 2014

A Barcelona, la Colla Sabadell queda en primer lloc i l'Arraona en quart

Pla de la Seu (Barcelona)
Magnífic resultat obtingut per les dues anelles de la Gran Taca Verda al Pla de la Catedral de Barcelona, la Colla Sabadell ha quedat classificada en primera posició, guanyant amb tota solvència a la seva gran rival, la Colla Roques Blaves de la Passió, per la seva banda l’Arraona tot i no haver aconseguit pujar a pòdium, ha quedat classificada en quart lloc, amb un escàs marge de punts respecte a la tercera, la Colla Joventut Sardanista. Malgrat tot ha estat un gran resultat, tenim en compte que participaven una desena de colles en aquesta categoria, més alegries, la Montse Olivé i el Joan Aracil han resolt correctament la sardana revessa per la colla Sabadell, omplint d'alegria a tots els dansaires de la Taca, doncs feia ja molts concursos que teníem una pertinaç sequera revessaire.

Colla Sabadell
A aquest concurs no li podem demanar més,  guanyar al Cap i Casal  on l'ambient de públic, es sempre impressionant. Entre els acompanyants de les colles, el públic en general, els turistes ben informats que sabien el que venien a veure, i els altres que estaven més despistats que un pop en un garatge, al Pla de la Seu no cabia ni una agulla.

La competició ha començat amb puntualitat britànica, això sempre s'ha dit d'aquest poble tan laboriós, i segurament serà veritat, el que sí que és segur, és un poble amb un govern profundament demòcrata, i no com un que governa per la “Meseta”, que el més democràtic que han vist en la seva vida, són els referèndums que organitzava aquell assassí que intento per tots els mitjans no recordar. Perdó em sembla que ja he perdut el fil, tornem al tema.
Colla Arraona

El concurs s'ha desenvolupat d'una forma àgil, malgrat el gran nombre d'anelles participants, una novetat ha estat la instal·lació al costat de l'escenari d'una pantalla gegant que ha facilitat i molt, la visió de la evolució de les colles, al públic assistent. El pitjor de tot ha estat la xafogor que ha regnat durant tot el matí, el nostre dansaire Joan Aracil, ha resumit el concurs amb aquella gràcia que el caracteritza: "Molta xafogor, i sardanes feas feas feas, he suat com un Pollu".

Sitges
I això ha estat tot a Barcelona, ara toca pensar només en Sitges, el primer concurs de la Final del Campionat de Catalunya, i és aquí on ho hem de donar tot, no es pot fallar, i menys amb aquest model de competició, on un error pot arribar a ser fatal per a les aspiracions de la Colla Sabadell.



Les anelles Arraona, com a colla lliure i la Sabadell al Campionat de Catalunya Veterans, participaran al concurs de Sitges, que tindrà lloc a la plaça de la Fragata, a les 18h del diumenge 28 de setembre, la música anirà a càrrec de la Cobla Maricel


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada