divendres, 22 d’agost del 2014

La Colla Arraona participarà al concurs per a colles lliures de Llançà

Platja del Port a Llançà
Malgrat que la meitat dels dansaires estan gaudint de les seves vacances, la colla reprèn demà les activitats sardanistes en el concurs per colles lliures de Llançà. 

Aquest concurs servirà bàsicament per desentumir la musculatura, molt encarcarada després de tants dies de no fer res,  estirats al sol i bevent cervesa. Per evitar possibles lesions després del llarg període de vacances, el nostre equip d'entrenadors han programat una jornada de treball amb exercicis molt suaus, amb l'única finalitat de no córrer cap risc. Així doncs, la jornada començarà, (si el temps acompanya) a la platja del Port a Llançà, els exercicis consistiran en donar-se banys de sol alternant amb els de mar fins migdia, tot seguit, la colla en ple acudirà a un restaurant per ingerir uns bons components vitamínics, això és, una paella acompanyada d'un bon vi, cervesa o cava, preferentment "Brut".

Acabats els exercicis matinals els components de la colla Arraona ja estaran en plena forma per competir al màxim nivell.


El concurs començarà demà dissabte a les 18: 00h a la Plaça Major, la música la posarà la Cobla Ciutat de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada