dilluns, 12 de maig del 2014

La Sabadell haurà d'esperar per guanyar a casa.

Sempre espectaculars Colla Mare Nostrum
No ha pogut ser, aquest any la Taca Verda tampoc ha pogut guanyar a casa. Una primera sardana, "Banyuls 2000" de René Picamal, ballada, potser amb massa responsabilitat, va fer que la Colla Roques Blaves aconseguís del jurat un primer unànime, a la segona tanda, la Cobla Contemporània va interpretar la sardana "Núria" de Dani Gasulla, la Colla Sabadell es va mostrar, ara sí, molt més segura, demostrant per fi tota la seva qualitat, així ho van apreciar els jutges, donant a la Sabadell com a vencedors de la segona sardana.

Aquest resultat no és del tot dolent de cara a les aspiracions d'aconseguir el campionat Territorial per part de la Sabadell, ja que encara conserva un bon avantatge sobre la colla d'Esparreguera, tot i que segons el calendari de la competició, el més provable es que tot es decideixi  el 8 de juny al concurs de Sant Feliu de Llobregat.

El Joan Pujol i la Tere recollint el segon premi,
un trofeu de nou disseny.
La Taca Verda no va tenir el seu dia pel que fa a la competició de lluïment, però en qüestió de sardanes revesses, la Sabadell segueix en estat de gràcia, ja que amb la d'ahir, ja ha resolt correctament tres sardanes de tres concursos, la Montse Olivé, el Joan Aracil, i com no, la Carme Rouvroy  tenen la culpa.

Pel que fa al desenvolupament del concurs, val a dir, que va ser un èxit rotund d'organització, va tenir tot el que es pot demanar a un esdeveniment d'aquestes característiques, començant pel seu emplaçament, la plaça de Sant Roc, al rovell de l'ou de la ciutat, una plaça que va quedar petita per la gran assistència de públic, més enllà dels acompanyants de les colles. Puntualitat i agilitat de principi a fi, fins i tot el temps va acompanyar.

Colla Sabadell
La part musical, com ja he dit abans, va estar a càrrec de la Cobla Contemporània, que va interpretar una excel·lent selecció musical. El moment emotiu de la tarda, va ser quan les colles veteranes van ballar la sardana titulada "Núria" dedicada a la Núria Pla, actualment component del Grup Sardanista Mirant al Cel.

Per acabar una jornada perfecta, l'organització, que com sempre va estar a càrrec de Sabadell Sardanista i el Grup Sardanista Mirant al Cel, va repartir entre totes les colles, cava i refrescs, acompanyat de coca de vidre.


El campanar d'Esparreguera
La setmana que ve, el proper dissabte dia 17 a les deu de la nit, següent capítol del campionat Territorial de les Comarques de Barcelona, amb l'obligació, si la Sabadell vol aspirar a alguna cosa, de guanyar el concurs d'Esparreguera amb dos primers, i caldrà anar al màxim,  no fos cas que es repeteixi la història de l'any passat al concurs de Berga, on es va dir adéu definitivament al Campionat Territorial. El concurs tindrà lloc a la plaça de la Sardana, l'encarregada de posar la música serà la Cobla Reus Jove.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada