diumenge, 23 de març del 2014

La Colla Sabadell guanya el 66è concurs de Colles Sardanistes de Granollers

Una foto de postal
Tots esperàvem aquest dia, el començament d'una nova temporada, una cita ineludible a Granollers i la sardana, a la meravellosa i espectacular Plaça de la Porxada.

El retrobament amb les rutines a l'hora de preparar tot el necessari per participar en un concurs, en realitat, tota una litúrgia, agafar els pantalons i la camisa i posar-la en la perxa, procurant que no s'arruguin, les espardenyes acabades de rentar amb les vetes ben posades per dins, la càmera de fer fotos amb la pila carregada, l'ànec de goma, els flotadors i la zodíac. Aquests tres últims elements, els he afegit a la llista després d'escoltar als de la Mèteo anunciar durant tota la setmana aigua a bots i barrals per a aquest diumenge, però mira per on, avui ha fet un dia de Sol meravellós, ideal per ballar sardanes . I ara la gran pregunta, algú em pot dir que faig amb la zodíac?.
Per fi s'ha batejat a la Montse Olivé

Però no parlem més del temps que encara prendrem mal. Realment per als dansaires de la Sabadell, aquest concurs semblava més aviat un campionat que no pas un lliure, hi havien moltes ganes de competir alhora també moltes ganes de veure si la colla progressava adequadament . Generalment Granollers mai se'ns ha donat bé, però avui per fi s'han trencat totes les estadístiques i s’ha pogut guanyar per primera vegada aquets concurs, malgrat els nombrosos canvis que s'han fet en les dues tandes, el nivell per aquest principi de temporada ha estat molt alt, en la primera sardana “Palafrugell i Tamariu” de Conrad Saló s'han notat una mica els nervis del debut, en la segona “Girona m'enamora” de Ricard Viladesau, la colla més assentada i més segura, ha ballat gaudint de cada compàs de la sardana, cosa que s'ha transmès al públic, en un fet inèdit, en arribar el salt,  no s'han pogut estar d'aplaudir, pell de gallina.

Primer primer a Granollers
Per arrodonir aquest cap de setmana la Montse Olivé ha resolt correctament la sardana revessa, aconseguint el cent per cent d'efectivitat aquesta temporada.

Abans de marxar a casa, s’ha procedit a la cerimònia de bateig dels següents dansaires: Quim Izquierdo, Laura Sans, i amb caràcter retroactiu la Montse Olivé, que va debutar amb la Colla l'any passat, i es pensava que ja ningú se'n recordaria d'ella, evidentment estava completament equivocada.

Final feliç per a un gran concurs que ha arribat a la seva 66è edició, propera parada Òdena.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada