diumenge, 22 de setembre del 2013

A Barcelona la Sabadell fa un primer que dóna confiança de cara al concurs de Cornellà.

Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona
Avui al Pla de la Catedral es presentava una Colla Sabadell un tant inèdita, la reaparició del Jordi Feliu i la inclusió de la Carme Martínez han estat les grans novetats.  Aquesta ha estat la bona notícia, la dolenta és que tenim un altre dansaire que entra a la infermeria, aquest cop li ha tornat a tocar al Feliu Sallent, que no acaba de tenir continuïtat a les alineacions, aquesta vegada ha estat el genoll, un genoll que en l'últim assaig li va saltar pels aires, tot i així, amb la gran força de voluntat que el caracteritza, ha anat a Barcelona amb la intenció de ballar, cosa que ha estat del tot impossible, ja que aquest genoll es veu de lluny que està molt "perjudicat".  Ànims Feliu, segur que molt aviat tornaràs a estar en forma, i fes tot l’humanament possible per no fer-te mal una altra vegada, si us plau.
La Serrat i el Joan recollint
un altre primer

Pel que fa al concurs, s'ha desenvolupat d'una manera bastant  ràpida, tenim en compte la gran quantitat de colles que participaven, (unes quaranta) a més era puntuable per al Campionat de Catalunya Categoria Gran, això vol dir que la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona ha tingut d'interpretar una sardana de més, ja que les colles en aquesta categoria ballen tres tandes.

Avui la  plaça  era plena de gom a gom de un públic compost majoritàriament per els turistes que visiten Barcelona, el Cap i Casal es sense dubte el millor aparador per presentar la nostra cultura al món.

Els de la Taca Verda més
contents que un gíljol
El més important d’aquesta jornada ha estat  la reaparició del Jordi Feliu,  que per fi s'ha restablert de la lesió que arrossegava feia mesos. I qui s'ha doctorat al Pla de la Catedral, ha estat la Carme Martínez, que ha confirmat que la seva adaptació a la Colla ha estat total.

Els de la "Taca" han tornat a guanyar aquest concurs dos anys després, i aquesta vegada ho ha fet per unanimitat del jurat.

El podi ha estat format per la Colla Ressò que ha quedat en tercer lloc, en segon lloc la Colla Entre Boires i com a guanyadora la Colla Sabadell.


Ara ja només queda esperar el desenllaç del Campionat de Catalunya, Cornellà del Llobregat tindrà la ultima paraula el proper dia 6 d'octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada