diumenge, 7 de juliol del 2013

Campionat de Catalunya Veterans, Concurs de Vic Colla Sabadell.

Colla Sabadell encapçala la
 classificació del Campionat
Després de la primera jornada del Campionat les conclusions que podíem treure, eren que aquesta temporada podia ser fins i tot més igualada que l'anterior, un cop ja s'ha ballat la segona, estem en un punt que tant podríem confirmar aquesta predicció,  com assegurar que el canvi de cicle és un fet, després que ahir la Colla Sabadell guanyés el Concurs de Vic, empatant  a la primera sardana amb la Colla Roques Blaves, i fer un primer en solitari a la segona.

La Classificació final va tenir dues sorpreses, la primera va ser per la Colla Toc de Dansa, Que tan sols va aconseguir un tercer lloc en la primera tanda i un quart en la segona, superant en la classificació final a la Colla Ressò només per dos punts, la segona va ser per Joventut Sardanista, que desprès de fer unes molt bones actuacions al Campionat Territorial i en la primera jornada del bàsic, es van haver de conformar amb la cinquena posició, els de Puig-Reig van trobar molt a faltar la presència d'alguns dels seus millors dansaires.

Pel que fa al Concurs, la Plaça Major de Vic presentava un ambient fantàstic amb molt de públic, i també per raó de l‘època, amb moltíssima calor,  la sort per a tots els dansaires és que el sòl d'aquesta plaça és de sauló, que va fer que la temperatura a les deu de la nit no fos molt exagerada, alhora que molt còmoda per puntejar.
La Montse i el Joan

El fet de que el concurs d’ahir només fos puntuable per el Campionat de Veterans, va restar presència de moltes colles que altres anys omplíem tot l’espai de la Plaça, la qual cosa va fer que les anelles participants, tinguessin gairebé totes una posició de privilegi respecte a la Cobla Ciutat de Cornellà, podent seguir la música amb tota nitidesa, tot i el “rum-rum” que se sentia de fons provinent de les terrasses dels bars.

Als de la Sabadell i com no podia ser d'altra manera, aquesta setmana ens ha tornat a atacar el Virus "Dr House" alterant altra vegada les alineacions a última hora, l'antídot però ha funcionat de primera, ja que com hem dit abans es van aconseguir dos primers, que fa que la Sabadell, sigui líder en solitari del Campionat, posant de moment, terra pel mig amb els de Tarragona.

Un altre dels espectacles que ofereix la Sabadell són les sardanes revesses, i no per que ho siguin per al públic, que no ho són, si no pel que es cou dins l'anella, ja que la Montse Olivé té en el Joan Aracil un còmplice perfecte, entre els dos fan gala dels seus coneixements d'aquesta modalitat de sardana, ajudant-se mútuament per resoldre-la correctament, definitivament formen un tàndem insuperable.


Vilanova i la Geltrú
Nit rodona per als de la Sabadell, que ja només pensa amb el Concurs de  Vilanova el dissabte que ve. Seria molt important repetir el resultat obtingut a Vic, per així poder afrontar amb més tranquil·litat les dues últimes jornades que resten i que es celebraran a Tarragona i Cornellà del Llobregat en els mesos de setembre i octubre respectivament.

El proper concurs del Campionat de Catalunya Veterans, tindrà lloc al dissabte 13 de juliol a Vilanova i la Geltrú, Plaça d'Enric Critòfol Ricart, a les 22: h amb la Cobla Maricel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada