dilluns, 17 de juny del 2013

Concurs Sardanista de Palamós, Colla Sabadell.

Un brindis per l'aniversari del nostre
President l'Angel Muñoz
Acabat l'assaig del dijous, tots els membres de la Colla ja sabien per endavant quines serien les alineacions, i les seves respectives posicions dintre de les anelles, que tenien de ballar a les dues tandes al  Concurs de Palamós.

Però amb el que ningú comptava és que el Síndrome “Dr House” ataqués de nou a la “Taca Verda”, i amb una virulència com feia temps que no passava. Aquest síndrome, que tant mal ha fet a la nostra Colla des del principi dels temps, consisteix en un virus que ataca inesperadament als nostres dansaires en forma de lesions o malalties, i apareix sempre quan menys t'ho esperes, aquest virus és tan devastador, que afecta també a persones alienes a la Colla, i que ocasionalment s’han posat el nostre uniforme.

La Marisa i el Manuel
En aquest cas els damnificats van ser, la Marina Vañó, i un clàssic, el Jesús Lopez. Ja sense temps material per avisar ningú més, la Colla Sabadell va arribar a Palamós gairebé en quadre.
Malgrat tot, els plans no es van retocar, la jornada va transcórrer segons l'horari previst: un cop arribats a Calella de Palafrugell, platja al matí, tot seguit “xiringuito”, després de dinar migdiada, a la tarda trasllat del grup a Palamós, i finalment passejada i sopar abans del concurs.

És possible que quan va arribar el moment de l’escalfament, la Colla no estigués en les millors condicions físiques, però no va trigar gaire el Josep Mª Martínez a posar remei a aquesta situació, amb la subtilesa que el caracteritza, i només amb quatre paraules, va aconseguir   posar la tensió necessària, per afrontar qualsevol competició amb tota garantia.

Colla Sabadell un altre primer a la col·lecció
Les alineacions de la nit presentaven algunes novetats respecte a les del Campionat de Catalunya, les més destacades van ser les de la Carme Martínez, una dansaire de les que podríem anomenar "històrica" que va fer el seu debut a la Colla Sabadell l'any 1968 , atès que és una gran esportista, la seva adaptació al grup s'ha fet de la manera més natural, l'altra novetat va ser el Joan Aracil, un altre gran dansaire que afeixes qualitat a la Gran Taca Verda.

Malgrat el cansament acumulat durant tot el dia, la Colla Sabadell va aconseguir guanyar el Concurs en la Categoria de Veterans, per arrodonir la nit, la Montse Olivé va resoldre correctament la sardana revessa.
Ara toca preparar a consciència el proper concurs del Campionat que es celebrarà a Vic el dia 6 de juliol.

En la Categoria Gran ha finalitzat la primera fase del Campionat, i s'han començat a definir els dos grups de la fase final que es celebrarà a Balaguer el 10 de novembre, les colles que ja estan classificades per a la Final A,  són les següents: Mare Nostrum , Violetes del Bosc, Tarragona Dansa i com ja havíem pronosticat al principi de la temporada, la Colla Mirant al Cel de Sabadell.


Sardana revessa resolta correctament
Per completar aquest grup, falten 3 colles que sortiran d'una repesca que es celebrarà a Reus el 30 de juny, les colles que buscaran un lloc a la Gran final són aquestes: Encís, Continuïtat, Blanca Espurna, Mans Amigues i Xàldiga, d’aquestes, les dues últimes que quedin classificades,  acompanyaran a la Final B a les següents colles: Riallera, Antaviana, Dolç infern i Estol Espígol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada