diumenge, 7 d’octubre del 2012

Concurs de Cornellà, Campionat de Catalunya Veterans, Colla Sabadell.


Avui a Cornellà la Sabadell es jugava poder arribar el proper divendres a Manlleu amb aspiracions per conquerir el Campionat de Veterans, però aquesta jornada no ha estat gens propícia per als de la "Taca". Entre els dansaires havien bones vibracions per aquest concurs, ja que els últims assajos la Colla va demostrar estar al seu nivell més alt.

La jornada ha començat com de costum amb un bon esmorzar, i que ho hem pogut gaudir gràcies a la nostra "Fada Padrina" la Mª Carme perquè ella soleta s'ha encarregat de despertar de la hibernació total a què estaven sotmeses les pobres treballadores de la cafeteria , gràcies doncs a la seva diligència la Sabadell ha pogut assistir al concurs.

Un cop ja estàvem gairebé tots a la plaça de la Sardana i quan la Colla es disposava a fer l'escalfament, ha arribat la Serrat, que només Déu sap què ha hagut de fer quan el tren en què viatjava ha fet  una parada "tècnica "per no tornar a funcionar més, estava clar que avui no era el nostre dia més propici, però el més important és que ja teníem a la Serrat entre nosaltres.

El concurs ha començat amb la sardana revessa, que ha estat encertada per l'Àngel, però per un infortuni, un dels números s'ha anat a "Conca" i l'altre a "Getafe" mala sort, però això també els passa als grans campions.

El sol, que fins aquell moment havia estat ocult entre els núvols, ha fet la seva aparició just en el pitjor moment, a la primera sardana de lluïment, aquesta portava per títol "Laia" de Carles Santiago, bona interpretació tot i que en l'última tirada la Colla ha notat la calor en excés, la segona "Ja fa deu anys" de Jordi León l'anella ha estat  impressionant, sense notar el més mínim indici de cansament.

Tot i així el veredicte del jurat ha estat donar un empat entre la Roques Blaves i la Sabadell  a la primera sardana, i un tercer  a la Sabadell a la segona sardana, això per a nosaltres ha estat molt decebedor, estava clar que avui no era el nostre dia.

El concurs l'ha guanyat la Colla Toc de Dansa, i l'ha guanyat per unanimitat, segona Roques Blaves, tercera Sabadell, quarta Ressò i cinquena Dansaires de Maig, el Campionat si no passa res estrany ja està decidit a favor dels tarragonins, ara cal saber per qui serà el segon lloc, però en definitiva la conclusió més important d'aquest Campionat, és com ha dit el nostre cap dancer Feliu Sallent -Aquest campionat, pel nivell exhibit per les colles participants, ha dignificat la categoria de Veterans-.

El dia no ha estat molt propici, però si que és veritat que el primer premi se l'ha emportat la Gran Taca Verda, avui ha debutat amb nosaltres el Joan Pujol, un autèntic crack i que juntament amb les anteriors incorporacions fa que la Sabadell sigui una colla cada vegada més forta, moltes felicitats Joan, i bona remullada.

L'últim concurs del Campionat serà a Manlleu el proper divendres dia 12 d'octubre, el concurs tindrà lloc a la Plaça de Fra Bernadí a les 11:30 h amb la Cobla Bisbal Jove

1 comentari:

  1. Bona nit,
    En Feliu té tota la raó en el seu comentari. Avui feia goig mirar les colles veteranes: totes s'esforcen a donar el millor que tenen a cada concurs, i -entre nosaltres- ja voldrien moltes colles grans ballar a aquest nivell.
    Ens veiem a Manlleu.
    Alfred

    ResponElimina