diumenge, 8 d’abril del 2012

43è Concurs de Colles Sardanistes de Igualada, vàlid per al Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, Colla Sabadell.

Segons la Viquipèdia el nom d'Igualada prové del mot llatí “aqualata”, que significa on el riu Anoia es fa ample, per tant si voleu comprovar la veracitat d'aquest fet, només heu de seguir el curs del riu per certificar-ho, - ja em direu el què-.

Si feu una visita a aquesta ciutat no podeu deixar de visitar els seus edificis modernistes, com ara la casa Aleix Gabarró o la de Cal Ratés, són una petita mostra del molt que podeu trobar a la Capital de l'Anoia. I per què us explico tot això? Doncs perquè podreu visitar Igualada el proper diumenge aprofitant que se celebra el 43è Concurs de Colles Sardanistes i que és vàlid per al Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines.

La Sabadell serà la primera Colla de la Taca Verda a entrar en competició, l'objectiu marcat és, millorar el resultat de l'any passat, tot un repte, ja que la temporada passada va quedar classificada en segon lloc, posició que va compartir amb la colla Ressò.

El concurs començarà a les 12h a la Plaça de Cal Font amb la Cobla Lluïsos de Taradell.

I ja sabeu, Igualada pot ser imitada, però mai Igualada.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada