diumenge, 25 de març del 2012

64é CONCURS DE GRANOLLERS, COLLES ARRAONA I SABADELL 2012.

Deia a l'anunci del concurs de Granollers, que en començar la temporada tornaven a passar situacions que any rere any es van repetint, la rutina normal de cada concurs a la nostra Colla. Em vaig abstenir de posar el que era negatiu. No vaig voler cridar el mal temps però la meva precaució no ha servit de res. Les lesions també han tornat. El primer a caure de la llista ha estat el Joan Duran. El segon en fer-se mal ha estat el seu substitut, un bon amic de la Taca Verda que es va oferir voluntari (per força) a ballar amb la Sabadell, el Jordi Saura. Ha tingut molt mala sort i només ha pogut ballar mitja tirada de curts i ha estat substituït immediatament pel Jaume Nonell sense parar de ballar.

Molt bon ambient aquest matí a Granollers amb un escenari espectacular com es la Plaça de la Porxada i una gran cobla com la Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. Avui ha sigut un dia de retrobament de les colles després de moltes setmanes sense concursos. Tots teníem ja moltes ganes de tornar a la competició, i com no, de retrobar-se amb els vells amics i també amb els no tan vells.

La protagonista d'avui ha estat sens dubte la Colla Arraona, que començava un nou projecte. Aquestes últimes setmanes els seus dansaires s'han preparat a consciència, incloent un assaig extra ahir dissabte. El debut no ha pogut ser més esperançador, ja que la Arraona ha quedat classificada en tercer lloc d'un total de vuit colles, on la Sabadell s’ha classificat en segon lloc.

I continuen debutant dansaires en la Taca Verda. Aquest cop li ha tocat el torn a la Ester, una jove promesa que ha fet un debut extraordinari, moltes felicitats.

El planter de la Sabadell no s'acaba, i aquesta mateixa temporada veurem sortir a escena a més dansaires.

Voldria donar les gràcies al Jordi Saura que avui ens ha vingut a donar un cop de mà i ha caigut lesionat a la primera de canvi. Ja ho diu la dita: "Si amb la Sabadell vols ballar, lesionat has de acabar"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada