dilluns, 26 d’octubre del 2009

CONCURS DE BANYOLES 2009

Aquest cap de setmana la colla ha viatjat fins a Banyoles, Hi ha qui el va fer dissabte per aprofitar millor les festes de Sant Martirià.
La Plaça Major va ser el gran escenari on es van fer els concerts, les competicions de cobles, i el concurs de colles sardanistes, amb la cobla Ciutat de Girona. En una d'aquestes ballades el nostre benvolgut "president" es va lesionar en un peu, sumant-se així a la llarga llista de baixes de la colla. ¿Que fer en moments com aquest?, el nostre "coach" tenia la solució, la seva meravellosa agenda, una trucada per aquí i una altra per allà i ja està solucionat, van acudir en la nostra ajuda el Genis i el Jean Daniel, gràcies en nom de la colla.
La resta de la gent va arribar una hora abans de començar el concurs. La Sabadell va quedar en un meritori tercer lloc, darrere la colla Torroella i la colla Joventut Sardanista de Puig-reig, que va guanyar el concurs. Després del repartiment de premis i les fotos de rigor, ens vam anar tots de pic-nic.
El dinar anava bé fins que es van presentar les forces de l'ordre, l'acolloniment general es va dissimular de manera que semblava que es tenia control de la situació, però els nervis estaven a flor de pell, es respirava la tensió, tots vam quedar alleujats, quan els servidors de la llei sols ens van cridar l'atenció, per menjar en un lloc prohibit.
Després de l'aventura, tornada una altra vegada a la Plaça Major on vam assistir a la competició de cobles, van actuar la Principal de la Bisbal, la Selvatana, la Sant Jordi i la Ciutat de Girona. Ja molt cansats no vam tenir forces per escoltar Somni en estèreo. l'any vinent ens tindreu aquí una altra vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada