diumenge, 19 de març del 2017

Propera parada, Granollers, primer concurs de la temporada

La plaça de la Porxada amb l'ajuntament de fons
Ja s'acosta la data d'inici de la temporada sardanística de competició, Granollers ho tenim a tocar, una altra temporada que comença amb renovades il·lusions, gaudir de la nostra dansa com a nosaltres ens agrada (em refereixo a tots els dansaires de totes les colles) i com no, fer-ho el millor possible, es el que a tots ens satisfà.

Des de fa uns anys, Granollers és la ciutat que marca l'inici d'un any de competició,  a excepció de les colles de la terra ferma, que ja fa setmanes que han fet el tret de sortida, com dèiem, poques localitats com la capital del Vallès Oriental, compta amb un escenari tan idoni per a un concurs de colles sardanistes, el lloc del concurs el coneix tothom, la plaça de la Porxada, on es troba l’edifici que li dona nom, un edifici concebut com a llotja del grans, construït  l’any 1587, es troba al centre del nucli antic de la ciutat, si a aquest fet, hi afegim que a la part musical hi haurà la cobla Sant Jordi, Granollers es converteix en una cita ineludible per moltes colles.

Colles Arraona i Sabadell, La Gran Taca Verda a escena.
Però parlem de la Taca Verda, com ja saben, des de mitjans de gener que la colla ha tornat a la feina, assajos suaus al principi i que conforme el pas de les setmanes han estat més exigents. Tot i així el fet de presentar a Granollers les dues colles del Grup, i que les alineacions no seran ni de bon tros, el que ens espera durant aquest any de competició,  no es podran extreure masses conclusions. Però com he comentat anteriorment, Granollers serà un bon moment per passar-ho bé, sense pensar en temes classificatoris, doncs ja tindrem temps més endavant per preocupar-nos.

Així doncs com va dir aquell, -Cobla quan vulgueu, endavant-

El concurs començarà a dos quarts de dotze a la Plaça de la Porxada, el proper diumenge dia 26, amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.


Manuel Muñoz 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada