dimecres, 2 de novembre del 2016

La Colla Arraona posa fi a la temporada amb una victòria

La Colla Arraona
ballant a  Girona
En aquesta vida tot torna, els pantalons acampanats, els escalfadors semi llargs, el govern del PP i per descomptat el concurs de Girona, que dit sigui de pas és una cita ineludible per als de la Taca Verda, aquesta vegada va estar la Colla Arraona la encarregada de defensar el bon nom de la nostra entitat.

L'alineació que va presentar la Colla Arraona va estar sensiblement diferent a altres ocasions, però en cap cas d'inferior qualitat, i així ho van demostrar en les dues tandes que els va tocar ballar. La primera sardana, una especialment canyera, original de Vicenç Bou i que porta per títol "Les platges de Lloret" l'anella va quedar situada just davant de la Cobla Ciutat de Girona, (mala sort) i és que a una de les nostres dansaires, la Montse Olivé per ser més exactes, tenia al costat del seu pavelló auditiu esquerre, el primer tible, al seu costat el Joan Aracil, va coincidir a la seva orella dreta, amb la primera tenora, el resultat va estar una mica desagradable, sordesa transitòria amb el posterior efecte acufen (xiulets en l'oïda interna), malgrat tot, els nostres dos interpretadors es van comportar com autèntics professionals, la colla no va patir cap efecte col·lateral, demostrant que els dansaires de la Taca no perden les formes ni en la pitjor de les situacions.

Balaguer
L'hora de la segona tanda va arribar, els nostres interpretadors ja estaven en plena forma física, l'anella amb una alineació diferent però amb la mateixa qualitat, i una altra sardana, "Capmany" d'Agapit Torrent, i una altra bona actuació, que va servir per aconseguir el triomf de la Colla Arraona en la seva última sortida aquesta temporada. Ara hauria de parlar de la sardana revessa, ja que ara mateix no recordo ben bé si la van tocar, sabeu què? Deixem-ho córrer.

Cartell de la Gran Final
Com a comentari sobre com va transcórrer el concurs, podríem dir que l'organització va estar perfecta, donat la gran quantitat de colles participants i les moltes tandes que van haver de fer, tot perfecte fins la sardana de Germanor, el temps transcorregut d'aquí fins al final de repartiment de trofeus va estar excessiu, dolentíssima organització a l'hora de muntar les anelles, sardana per al públic de deu tirades, una espera innecessària pel retard de l'alcaldessa de la ciutat que al final no es va presentar, va fer molt feixuga la espera del lliurament de trofeus.

I ja només queda per comentar el compromís de la Colla Sabadell el proper diumenge a Balaguer, ni més ni menys que la final del Campionat de Catalunya, igual que l'any passat, la Sabadell es juga el campionat a una carta, aquesta vegada la convidada és la Colla de Banyoles Claror de Goges, que arriba a aquesta final amb un petit avantatge sobre els de la Taca, un avantatge que només es pot superar si aconseguim sortir victoriosos en les dues sardanes. La bona notícia és que la infermeria s'ha buidat, i si d'aquí al cap de setmana el Dr. House no es presenta, a Balaguer la Sabadell presentarà les seves millors gales.

El concurs tindrà lloc a la plaça del Mercadal, a migdia, la música anirà a càrrec de la Bellpuig Cobla

Com em va dir una vegada la meva tieta Enriqueta -Alea jacta est- doncs això, ens veiem a Balaguer.




Manuel Muñoz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada