diumenge, 10 d’abril del 2016

El proper diumenge, comença a Perpinyà el Campionat de Catalunya de Veterans més competitiu dels últims temps.

Perpinyà
No fa pas massa que  a la Taca fèiem el balanç del Concurs de  Granollers i vèiem el primer bàsic encara molt lluny. Però tot arriba i, sense ni adonar-nos-en, ja tenim Perpinyà al damunt. 

Aquest concurs no és un concurs qualsevol; la capital de la Catalunya Nord marca l'inici del Campionat i ha de servir per començar a bastir els nostre objectiu que no és cap altre que intentar revalidar el títol. A la Taca som molt conscients de la dificultat que això suposa, atès que a la ja prou gran competitivitat dels nostres rivals dels darrers anys, cal afegir-hi les colles Claror de Goges i Bella Roure, dues colles que s'estrenen en la nostra categoria i que de segur suposaran nous reptes per la Sabadell.

Tot això, però, signifiquen nous estímuls per a nosaltres, que en les darreres setmanes hem treballat de valent per treure a Perpinyà unes rotllanes molt competitives. Aquest concurs ha de servir per mostrar tota la feina feta.


La Colla Sabadell amb les
autoritats de l'ajuntament
Per sort, per a la Colla Sabadell no tot són concursos. Aquesta setmana la Taca ha tingut l'honor de ser rebuts per l'alcalde, en Juli Fernàndez, i la Sra. regidora de cultura, Montserrat Chacón, a l'ajuntament de la nostra ciutat. Des d'aquí volem agrair molt als membres del consistori la generositat i l'hospitalitat rebudes. No ha d'haver gaires  coses tant gratificants com ser reconeguts per la teva ciutat per fer allò que més ens agrada: ballar sardanes. 

El concurs tindrà lloc el diumenge dia 17 a les 15h al Castellet, la música anirà a càrrec de la Cobla Mil·lenària.



 Feliu Sallent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada