dissabte, 5 de març de 2016

Granollers dóna el tret de sortida a la Temporada 2016

Ja tenim ben a prop el concurs de Granollers, per a la colla Sabadell el primer de la temporada.

Després dels assajos post-vacances i amb una bona posta a punt tornem a Granollers amb les dues anelles, la Sabadell i l'Arraona. Però amb una novetat, les dues anelles surten amb una alineació aleatòria entre els dansaires de la colla. Per això, tan la Sabadell com l'Arraona ballarem en condicions semblants en quan a nivell sardanístic.

Aquesta temporada, el campionat es presenta amb nous aires, dues colles noves salten a la pista de ball, la Claror de Goges de Banyoles i la Bella Roure de Barcelona, colles molt potents en quan a qualitat de dansaires.

A les imatges les Colles Arraona i Sabadell,
la temporada passada a Granollers
Per altra banda, la colla Roques Blaves d'Esparreguera es pren un descans en el campionat i ballarà només en el territorial. Esperem que sigui un breu parèntesi.

Pel que fa a la nostra colla, estem com cada any treballant de valent per donar-ho tot als concursos. També és cert que, malauradament, tenim més dansaires lesionats que altres temporades. Però per sort, entre tots ens donarem les mans per sortir a fer el que ens apassiona, ballar per a tots vosaltres.

El concurs tindrà lloc diumenge a dos quarts de dotze del migdia a la Plaça de la Porxada, la música anirà a càrrec de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.


Cristina Alcaraz.

Cap comentari:

Publica un comentari