dimarts, 9 de febrer de 2016

Diumenge vinent acaba la "Setmana Fantastica" de la Taca Verda amb una Ballada que Sabadell Sardanista dedica a la Colla pel seu setè aniversari

Les vacances ja s’han acabat per a la Colla Sabadell  i toca tornar a posar-se en dansa -mai més ben dit- per començar  a intentar revalidar els èxits obtinguts la temporada passada. Èxits, val a dir, que ja vàrem celebrar convenientment en una vetllada inoblidable el passat dissabte 6 de febrer, al sopar de cloenda de la temporada.
Els dansaires de la Taca Verda amb els
trofeus obtinguts la temporada passada

Però tot això, un cop fet el sopar, queda enrere. Ara la Taca s’ha de centrar en els objectius d’aquest 2016 que no són altres que intentar revalidar les fites aconseguides l’any 2015 ballant al seu millor nivell.

Aquesta imatge es tornarà a repetir el
proper diumenge a la Plaça Dr. Robert.
El tret de sortida serà aquest mateix diumenge 14 de febrer a dos quarts de dotze a la Plaça del Dr. Robert, on com cada any, Sabadell Sardanista ens dedica una audició en motiu del setè aniversari de la re-fundació del nostre grup. Serà una bona oportunitat  per als nostres dansaires de començar a desencallar articulacions i exercitar els músculs endormiscats després de les vacances de Nadal. En un àmbit com el nostre, fer anys no és fàcil i per això ens fa molta il·lusió celebrar-ho i ens faria molt feliços poder-ho fer  amb tots vosaltres. Per aquest motiu, a la mitja part de l’audició, els dansaires de la Sabadell repartirem pastes i gots de moscatell a tots aquells que us hi apropeu.

La música de la  ballada organitzada per Sabadell Sardanista estarà a càrrec de la Cobla Jovenívola de Sabadell.


Us hi esperemFeliu Sallent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada