diumenge, 26 d’abril de 2015

La Colla Sabadell guanya el concurs de Sant Cugat en la categoria de Veterans

Colla Sabadell
L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha passat amb nota l'organització del primer  concurs de colles sardanistes d'aquesta ciutat del Vallès. Un concurs que ha començat a la seva hora i que s'ha anat desenvolupant amb agilitat, potser el final s'ha allargat una mica, però tenien una bona excusa. El compositor Jordi Paulí, ha estat el guanyador del concurs "Regala't una sardana" amb una composició que està dedicada al Tricentenari,  aquesta sardana porta per títol "L'enrenou del 2014" i que ha estat interpretada per la Cobla La Principal del Llobregat poc abans de la entrega de premis. Xavier Escura Regidor de Cultura de l’Ajuntament, ha fet entrega d'una placa commemorativa al seu compositor.

Colla Arraona
Una altra de cosa positiva, ha estat el lloc triat per a aquest esdeveniment, sense dubte un dels millors escenaris per a la celebració d'un concurs de colles sardanistes, realment la postal de les colles ballant amb la façana del monestir de fons ha estat espectacular, un altre punt fort ha estat  la sonoritat, malgrat les grans dimensions del lloc. S’ha utilitzat un equip de so, que ha fet arribar la música a tots els racons de la plaça i amb tota claredat.

La Gran Taca Verda
Així doncs ja només queda parlar de com els ha anat les coses als de la Gran Taca Verda, i no ha pogut anar millor, els de la Sabadell han fet un primer en cada sardana i per unanimitat, encara que per ser sincers han tingut una gran ajuda exterior, i no ha estat altra que la tria de les sardanes de lluïment, aquestes han estat "l'Anell de prometatge" de Vicenç Bou i "l'Aplec de Tardor" de Conrad Saló, amb aquestes sardanes, és impossible ballar malament. L'únic punt negre, ha estat que la Colla Arraona, tot i ballar a un gran nivell, no ho ha pogut argumentar amb una bona classificació, ja que ells han estat els únics participants en la seva categoria.
Imatge del concurs amb el monestir de fons

Per a la Sabadell aquest triomf, els vindrà molt bé per anar agafant confiança de cara als propers compromisos, ja que a Granollers les coses no van sortir com s'esperava.

I sense temps per descansar, el proper divendres u de maig, toca el següent concurs del Campionat Territorial, aquest cop tocarà viatjar fins a Òdena, on la Sabadell haurà de ratificar les bones sensacions que han tingut a Sant Cugat.


El Concurs de Òdena tindrà lloc al Parc de la Font, al migdia, la música anirà a càrrec de la Cobla Sabadell

Cap comentari:

Publica un comentari