diumenge, 8 de febrer de 2015

La ACF Sabadell Sardanista dedica la Ballada d'aquesta setmana a la Colla Sabadell pel seu sisè aniversari.

La Colla Sabadell ha celebrat aquest diumenge el sisè aniversari de la seva re-fundació, a la ballada que l'ACF Sabadell Sardanista dedica a la Colla.

L'audició d'aquest matí no només ha servit per homenatjar als de la Taca Verda, també hi ha hagut un record molt especial a Salvador Ferré, president del Grup Sardanista Mirant al Cel, que va morir el passat mes de gener a l’edat de 91 anys .

En el seu honor la Cobla Jovenívola de Sabadell ha interpretat les sardanes: En recordança a l'amic, de Josep Cassú i Mirant al cel, d'Agustí Borgunyó, aquesta última sardana ha estat ballada per la seva vídua Rosa Cabana.

Les sardanes dedicades a la Colla Sabadell han estat: Si tu no hi ets de Joan Làzaro i com no podia ser d'altra manera, Colla Sabadell de Carles Santiago.

La ballada ha estat un èxit de públic, tot i el fred regnant aquest matí. La Plaça Dr. Robert ha presentat un ple absolut de dansaires que han desafiat les baixes temperatures, i és que després d'uns mesos amb poques audicions, hi havia moltes ganes de ballar sardanes.

I per passar el fred, res millor que un bon aperitiu servit en el descans pels dansaires de la Colla Sabadell, això ha revifat al públic que a la represa, ja no han deixat de ballar fins al final de l’audició.


Però malauradament, avui no han pogut estar amb nosaltres tots els dansaires de la Sabadell, alguns, han faltat per motius laborals, altres per malaltia. Tampoc han pogut acompanyar-nos en un dia tant assenyalat, el nostre President Àngel Muñoz i la seva dona Mª Carme Triadó, doncs han hagut d'assistir a la Cloenda del Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, que es celebrava a la mateixa hora a Manresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada