dilluns, 25 d’agost de 2014

La Colla Arraona torna de vacances amb premi

Llançà
Els dansaires de la Colla Arraona es van presentar a Llançà sense haver fet cap entrenament des del mes de juliol, cosa que en una colla veterana pot semblar una autèntica temeritat, però com els catalans mai parem quiets, ens mantenim en forma, fins i tot en època de vacances movent-nos per tot arreu, de tota manera ningú tenia molt clar si aguantarien les dues sardanes de lluïment sense passar posteriorment per l'hospital per fer una mica de rehabilitació.

El Joan Aracil lliura a corre-cuita el tiratge de la revessa,
mentre el JM Martinez medita sobre la immensitat de l'univers
Per evitar possibles lesions en un concurs tan atípic com aquest, i em refereixo a les dates en què se celebra, l'equip tècnic de la Sabadell va preparar durant tota la setmana unes activitats físiques d'obligat compliment, i que havien de començar de bon matí amb un  bany a les fredes aigües de la platja de Llançà, aquesta pràctica de bany és altament beneficiosa per al cos humà, entre les grans avantatges es troben les següents: millora la circulació de la sang, deixa la pell fresca i saludable a la vegada que la deixa amb la seva lluentor més natural, i la més important de totes, augmenta l'energia fins sentir-nos com si la fatiga se'ns hagués anat per un drenatge.

La Dolors i el Joan Aracil
recollint el primer premi
Com el dissabte al matí no feia molta calor, el cel estava ennuvolat i a més a més feia  vent, per donar exemple, el primer en ficar-se al aigua, va ser el nostre estimadíssim capdanser Feliu Sallent, la resta de la colla s'ho mirava entre incrèduls i compassius (pobre noi) deien els seus companys, ja que aquest dia fins i tot els peixos anaven amb vestit de neoprè, la colla en bloc va decidir anar al bar a prendre unes birres. Tot seguit i sense perdre el temps, els dansaires de l'Arraona van anar a un restaurant on els esperava una extraordinària paella.

Colla Arraona
Un cop completada la preparació prèvia, la competició ja podia començar. Tan sols es van presentar nou colles, tampoc hi cabien més a la plaça Major de Llançà,  que té unes dimensions força reduïdes. La competició en si no va tenir massa història, però sí que volem destacar,  que el concurs es va desenvolupar de una forma ràpida i àgil, acabant en molt menys temps del que s'acostuma, tot i que la Cobla Ciutat de Girona va interpretar dues sardanes per al públic.

La Arraona guanya aquest concurs donant una bona imatge, tot i no haver assajat durant  el mes d'agost. Al setembre, comença ja seriosament la preparació per afrontar amb garanties la segona part del Campionat de Catalunya, que començarà el 28 de setembre a Sitges, però abans les Colles Arraona i Sabadell acudiran a Barcelona, al Pla de la Catedral.


Ens veiem al nostre barri marítim el 21 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada