dilluns, 17 de març de 2014

Granollers, primer concurs de la temporada.

L'any passat la pluja va fer acte de presència a la Porxada
Granollers com cada any dóna el tret de sortida als concursos de colles sardanistes, un concurs on les colles aprofiten per donar els últims retocs a les anelles, de cara al Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines, que properament començarà l'u de maig a Òdena.

Els de la Sabadell ja fa dos mesos que treballem per estar en plena forma, ja que aquest any ens faria molta il·lusió poder guanyar el Territorial, donat que en la passada temporada se'ns va escapar, al no estar al cent per cent per aquestes dates.

La Colla Arraona la temporada passada.
I ens ho hem pres molt seriosament, ja que als assajos de sala, aquest any hem afegit les ballades a la "Plaça", però només en moments puntuals. Fa unes setmanes la Colla va visitar el Pla de la Catedral a Barcelona i diumenge passat l'assaig per preparar el concurs de Granollers va ser, pel 67è aniversari de Sabadell Sardanista. Una ballada, que va ser  tot un èxit de dansaires, fent que la plaça Dr Robert quedés petita, així que els de la Sabadell ens vam haver de conformar amb ballar en el lloc més allunyat de la Cobla Jovenívola de Sabadell, tant de bo sempre fos així.

Diumenge de retrobament de vells amics i també dels nous.

El concurs se celebrarà el diumenge 23 de març a dos quarts de dotze a la Plaça de la Porxada amb la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada