diumenge, 29 de setembre del 2013

Final del Campionat de Catalunya Colles Veteranes, Cornellà de Llobregat.

Plaça de la Sardana, Cornellà de Llobregat
Com va dir Juli Cèsar abans de creuar el riu Rubicó -Alea jacta est- La sort ha estat llançada. Cornellà decidirà quina colla es proclama com a Campiona de Catalunya.

Per al final del Campionat, els de la Sabadell comptem amb un bon avantatge sobre la Toc de Dansa de Tarragona, un avantatge que fàcilment es podria esvair  si pensem que ja ho tenim  tot fet.

Per aconseguir aquest Campionat, només cal que els de la "Taca Verda" fem un segon en qualsevol de les dues sardanes de lluïment, que vist com ha anat la temporada sembla que estigui fàcilment al nostre abast.

Però el gran perill no ve de Tarragona, encara que la “Toc” guanyin el Concurs de Cornellà, com he dit abans, nosaltres fen un segon em tenim prou, el veritable perill prové d'Esparreguera, la tercera colla de la discòrdia, la Roques Blaves de la Passió, es un Colla de primer nivell que durant tot el Campionat ha estat sempre a l'aguait,  sempre molt a prop de les dues primeres places de la classificació, cal recordar que la "Roques" al concurs de Vic van aconseguir fer un primer compartit amb la Sabadell i un segon en la següent sardana de lluïment, a més, i que ningú s'oblidi, ells són els actuals Campions del Territorial de les Comarques de Barcelona.


Tot plegat, sigui quin sigui el resultat, podríem dir sense por a equivocar-nos, que ha estat el millor Campionat dels últims temps, tant pel nivell de les colles com per la incertesa del resultat, esperem que la sort estigui de la nostra part.

El concurs es celebrarà el proper diumenge 6 d'octubre, i s'iniciarà a 2/4 de dotze, a la Plaça de la Sardana de Conellà de Llobregat, amb la Cobla Ciutat de Cornellà

2 comentaris:

  1. Doncs res, que això ja s'ha acabat, i com sempre toca felicitar als campions. Gran temporada nois. A seguir així!
    Alfred

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, ha estat un gran campionat decidit pels petits detalls.

    ResponElimina