diumenge, 14 de juliol de 2013

Campionat de Catalunya Veterans, Concurs de Vilanova i la Geltrú, Colla Sabadell.

Cobla Maricel
El Concurs de Vilanova ha estat el que definitivament ha posat a la Colla Sabadell com una seriosa candidata a guanyar el Campionat de Catalunya, això sí, el que també se sap és que la Colla Campiona es decidirà  a la última jornada a Cornellà del Llobregat, contant que abans s’ha de ballar el Concurs de Tarragona, però que veient la evolució  de les colles, res fa pensar en un altre desenllaç.

El d'ahir va ser sens dubte el millor concurs i més complet que han fet els de la "Taca" de les tres jornades que fins ara es porten disputades, tot i així, tan sols es va poder augmentar un punt en la classificació general  respecte a la Colla Toc de Dansa, ja que la primera tanda la van guanyar els tarragonins, la segona sardana fou per a la Sabadell, guanyant el concurs per tan sols un punt de diferència.

La Marta i el Francesc
Els grans damnificats de la nit van estar els de les Roques Blaves, que es van veure superats per la Colla Ressò, que a poc a poc han anat escalant posicions i que ahir la nit van pujar al pòdium per primera vegada aquesta temporada. Per baix es va repetir la història de Vic , cinquena Joventut Sardanista i tancant la taula Dansaires de Maig.

La Sabadell ha guanyat fins ara els tres concursos del Campionat, però a un preu molt alt, potser que ens fem pesats, però no hi ha setmana que no tinguem una baixa que alteri tots els nostres plans, i aquesta vegada han estat dos els afectats, un ha sigut el nostre Capdanser el Feliu Sallent, que durant l'escalfament va patir una lumbàlgia, i que lamentablement es suma  a la baixa de Joan Pujol, que a l'últim assaig va dir, "prou, no puc més",  dos dansaires més que ara acompanyen a la infermeria al Jordi Feliu, que fa ja setmanes que arrossega una lesió al turmells. Tots el vostres companys us desitgem que tingueu una ràpida recuperació i que el  Dr. House es jubili ben aviat.

La Gran Mega Taca Verda
Un cop l'objectiu marcat, poder anar de vacances amb la Colla Sabadell al capdamunt de la classificació general, ja està més que complert. Només queda descarregar tota la tensió acumulada aquestes últimes setmanes, i que millor per alleugerir l’estrès, que assistir al 56è Festival de la Sardana de Ceret, després de l'absència obligada de l'últim any per la coincidència de dates amb el concurs de Vilanova, la Sabadell viatjarà aquest cap de setmana fins a la Catalunya Nord per gaudir de tres dies d'audicions i concerts i com no, del concurs del dissabte a la nit.

Per descomptat els de la Taca Verda també hem estat preparant el Galop de Fantasia que totes les colles interpreten pels carrers de Ceret previ al concurs de la nit.
Com en les dues últimes edicions, l'encarregada de crear la coreografia del galop, ha estat la Núria Muñoz, la millor monitora de Galops de Fantasia d’ aquest costat del riu Ripoll.

El galop d'enguany, és una mica més curt que els anteriors però sens dubte molt més vistós, on la salsa es fusiona amb la dansa tradicional catalana, i amb un final espectacular, tant, que si entre el públic hi ha un representant del Circ du Soley, a ben segur que ens contracta.


Sardana de Germanor Ceret 2011
I ja per acabar una recomanació, si voleu gaudir d'un cap de setmana farcit d'activitats sardanistes, heu de visitar la Capital del Vallespir, que durant tres dies es converteix, amb permís d'Arenys de Munt, en la Capital de la Sardana.

El Concurs de Ceret es celebrarà el proper dissabte dia 20 de juliol i començarà a dos quarts de deu del vespre a la Plaça de Bous, l'encarregada de posar la música serà la Cobla La Principal del Llobregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada