diumenge, 15 d’abril del 2012

COLLA SABADELL Concurs d'Igualada Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines.

La Colla Sabadell només ha tingut un dia d'assaig després de les vacances de setmana santa per preparar el concurs d'Igualada, certament del tot insuficient perquè ara és quan comença la competició de debò, i això només ha estat el primer handicap, ja que per aquest diumenge la Sabadell comptava amb diverses absències ja anunciades, per tant en l'entrenament de dijous passat el Jaume Nonell va haver de planificar una anella del tot inèdita.

Però els problemes no es van acabar aquí, ja que diumenge al matí es va produir una altra baixa inesperada, que posava en perill que la Colla pogués sortir amb sis parelles, una trucada de telèfon i tot solucionat, però teníem una anella completament nova i que el seu rendiment era tot un enigma.

Com és costum abans de la competició, la Colla es va reunir a una cafeteria per esmorzar, ni tan sol un indici de pessimisme, tot el contrari, en acabar amb els croissants, els dònuts i els cafès amb llet, els dansaires estaven eufòrics i amb moltes ganes de fer-ho bé.

I això es va notar en les dues sardanes de lluïment, la Sabadell va anar de menys a més, no va semblar en cap moment que aquesta anella era del tot nova.

La guanyadora del concurs va ser Roques Blaves, que ja l'any passat es va mostrar intractable al Territorial, seguida per la Colla Ressò, i darrere trepitjant fort la Colla Sabadell a només dos punts de la segona, les Colles Continuïtat i Encara hi Som van quedar quarta i cinquena respectivament.

De bon matí el Marc i l'Albert estaven especialment nerviosos, una picor els recorria per tot el cos, tenien moltes ganes, i és del tot comprensible, la Marta debutava, i el moment del seu bateig semblava no arribar mai, els nois entre sardana i sardana s'han dedicat a buscar com bojos ampolles d'aigua, ja que la Policia Urbana no els ha permès connectar la mànega a la boca d'incendis, la Marta que s'ho mirava de lluny ja tenia posat el vestit de neoprè, al final els germans han comptat amb l'ajuda inestimable del Jaume i li han donat a la Marta el que es mereix. Felicitats Marta.

El proper concurs serà a Sabadell, també vàlid per al Campionat Territorial, participaran les dues anelles del grup.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada