diumenge, 5 de febrer de 2012

Tercer aniversari de la Colla Sabadell. (Sabadell, ciutat agermanada amb el Pol Nord)

Hi havia un cert neguit per si el fred siberià que ens envolta aquests dies podia espatllar la ballada d'avui, i en conseqüència, fer la guitza a l'aniversari de la Colla Sabadell. El dia anterior li vam anar a preguntar a Salvador Saumoy quina és la temperatura més baixa a la qual podia tocar la Jovenívola? La resposta va ser tan clara com tranquil•litzadora: "La Jovenívola pot amb tot".

Un cop ja sabíem que la ballada no es suspendria, quedava la incògnita de la resposta de la gent. Tot i que la plaça Dr Robert no es va omplir com altres anys, no ens podem queixar, doncs, tot i el fred, hi va haver una bona assistència.

Al descans de l'audició, la Colla Sabadell va convidar tots els assistents a pastes i moscatell. Com cada any ens queda el dubte de si ens quedem curts o hi ha molta gana, ja que sempre s'acaben les existències. De totes maneres,ens fa molt feliços la bona acceptació que té aquesta iniciativa.

Després de la ballada, els dansaires de la Sabadell es van traslladar a un cèntric restaurant per acabar de celebrar l'aniversari. Just en el moment de seure, fora al carrer va començar a nevar i els dansaires que viuen a les inhòspites terres de Sant Cugat, Terrassa i del nostre barri marítim (Barcelona) es van començar a preocupar, perquè si continuava la nevada ja es veien dormint en un caixer automàtic. Però els dansaires de la Sabadell que són persones molt caritatives, els van oferir casa seva per sopar i dormir, sempre que marxessin com més aviat millor, així que millorés el temps. (ja se sap, els ocupes apareixen quan menys t'ho esperes)

En acabar el dinar, la Alexandra (filla de la nostra dansaire Mercè Gil) li va lliurar al Jaume Nonell el Trofeu aconseguit per la Colla Arraona, com a guanyadora del Campionat Territorial de les Comarques Barcelonines de Sardanes Revesses, ja que ell va ser l'encarregat de resoldre-les.

I ara ja s'ha acabat el temps de les celebracions, i toca treballar de valent de cara els campionats territorials i el de Catalunya. Propera parada, Granollers concurs de colles lliures on participaran les dues anelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada